La restaurantul Infiniti aveţi posibilitatea să petreceţi un revelion de vis

La restaurantul Infiniti aveţi posibilitatea să petreceţi un revelion de vis

Febra sărbătorilor a început. Prima mare sărbătoare creştină dintr-un şir lung de sărbători este Sfântul Crăciun. La noi, la români, de regulă tradiţia spune că sărbătoarea Crăciunul se petrece în familie. Întreaga responsabilitate pentru pregătire şi organizare a acestui eveniment cade pe umerii femeilor. Primul pas este curăţenia generală, urmată de orele de stat în picioare în bucătărie pentru pregătirea festinului culinar, emoţiile generatoare de stres  atunci când apare întrebarea: “Oare mâncarea gătită o fi pe gustul soacrei ?“ , aranjatul mesei, servitul la masă, iar dimineaţa când invitaţii se duc acasă să doarmă în aşternuturile calde ce-i aşteaptă, pentru femeia soţie şi mamă începe o altă rundă de muncă. Spălatul vaselor care nu sunt deloc puţine, spălatul perdelelor care s-au îmbâcsit de fumul ţigărilor, şi în timp ce maşina de spălat îşi face datoria, ca să se mai odihnească bagă şi aspiratorul în funcţiune.

Orice bărbat care îşi respectă soţia după o astfel de muncă titanică cu siguranţă va dori să-i ofere un cadou. Ce cadou mai minunat îi poate oferi decât petrecerea unei nopţi de vis la trecerea dintre ani ? Şi cum au mai rămas doar puţine locuri,  bărbaţii ar trebui să se grăbească să rezerve locuri la cochetul  restaurant Infiniti din Giurgiu, unde cuplurile pot beneficia de un adevărat regal culinar conceput în aşa fel  încât să fie satisfăcute cele mai rafinate gusturi.

Pentru doar 290 de lei de persoană papilele dumneavoastră gustative vor fi răsfăţate cu următoarele bunătăţi:

APERITIV

Brânză de capră, caşacaval de vacă, măsline trio, roşii cherry, frigăruie cu mozzarella, castravete Fabio, chifteluţe cu susan, tobă de casă de porc, bărcuţă din ardei cu salată de vinete, muşchi file afumat de porc, icre de crap cu ceapă pe felie de lămâie, grisină învelită în bacon.

DIN VASUL APELOR

Păstăv întreg la grătar cu garnitură de cartofi natur şi salată de rucola cu dessing de nuci şi oţet balsamic.

FESTINUL ANULUI NOU

Piept de pui, cărnaţi semiafumaţi Radic, ceafă de porc, garnitură de cartofi ţărăneşti cu bacon, salată de murături asortate.

DESERT

Prăjitură cu ciocolată

BĂUTURĂ

150ml/persoană: whiskey, vodcă, martini, şampanie

LA DISCREŢIE

Vin alb, roşu de Târgovishte, Fanta, Cola, apă minerală, plată, cafea.

Şi pentru ca de  la petrecerea dintre ani să rămâneţi cu o amintire foarte păcută despre minunata noapte magică, amfitrionul acestei mega petreceri a organizat şi o tombolă plină cu surprize.

Antrenul şi buna dispoziţie va fi asigurată de Dream Events unde vă veţi întâlni, sau reîntâlni cu DJ Alex şi îndrăgita solistă vocală Nicolle.

Aşa că, domnilor, dacă vă iubiţi soţiile şi doriţi să le recompensaţi pentru tot ce e bun şi frumos în viaţa dumneavoastră nu mai ezitaţi nicio clipă şi rezervaţi-vă din timp locuri pentru petrecerea unui revelion de vis  la cochetul restaurant Infiniti situat în Giurgiu, strada Episcopiei, PT 12.

Pentru relaţii suplimentare puteţi suna la următoarele numere de telefon: 0762  006 052 sau 0766 492 155.

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *