Ioan Rus a declarat ca in PSD este promovata mediocritatea , manipularea si impostura …

Ioan Rus a declarat ca in PSD este promovata mediocritatea , manipularea si impostura …

 Ioan Rus, fostul lider al grupului PSD  de la Cluj, prezintă într-o declaraţie publică  ceea ce crede el că urmează să se întâmple în viitorul nu prea îndepărtat cu PSD din cauza expansiunii mediocrităţii care a pus stăpânire pe partid. În această radiografie făcută de fostul lider PSD de la Cluj să-l fi inclus oare şi pe liderul PSD, senator şi ministru al Economiei, Niculae Bădălău ? Nu cred … Iată declaraţia publică făcută de Ioan Rus:

Ceea ce fac Liviu Dragnea și PSD este fără precedent în țara noastră. Niciodată în istoria României nu a existat un partid care să promoveze în halul acesta mediocritatea, manipularea, impostura și eșecul profesional, așa cum face PSD de doi ani de zile. Avem de-a face, din păcate, cu o expansiune a mediocrității în funcții de conducere: la partid, la Guvern, la Parlament și în toate instituțiile pe care partidul ajunge să le țină sub talpă. Această expansiune a mediocrității se poartă împotriva românilor, împotriva bunului simț și în detrimentul oricăror valori naționale și europene”, a declarat Ioan Rus potrivit Digi24.

Nu ştiu dacă continuarea declaraţiei lui Ioan Rus are la bază premoniţia sau declaraţia dată este rodul unei analize pertinente legate de  ceea ce se întâmplă de drept şi de fapt în PSD:

  „Vă anunț că vor mai pleca multe nume din PSD, avem destule semne în acest sens. Cu toții au realizat că prăbușirea PSD în sondaje nu mai poate fi oprită și că partidul se îndreaptă cu pași rapizi spre o disoluție totală. Cu Dragnea la conducere, orice reformă internă este imposibilă”

I.C.MANDU

 

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *