Fi-rea Gabriela show !!!

Fi-rea Gabriela show !!!

Am asistat ca mulţi dintre dumneavoastră la show-ul mediatic oferit de Gabriela Firea. Acest show grotesc în accepţiunea mea, personal l-aş intitula  „ Fi-rea Gabriela ! ”

Se vede de departe că Fi-rea stăpâneşte foarte bine demagogia. După cum bine ştiţi demagogia politică are la bază două componente şi anume frânturi de adevăr şi multă minciună. Ei bine, aici se vede capabilitatea ieşită din comun a doamnei Firea de a îmbrăca, de a polei minciuna şi neadevărul cu frânturi de adevăr.

Fi-rea se prezintă drept o amazoană care luptă  pentru cinste, dreptate şi adevăr. Oare ? Nu cumva această doamnă încearcă să scoată castanele din foc cu mâna altora ? Nu cumva încearcă să-şi ascundă sub masca justiţiarului incompetenţa în a gestiona administrarea primăriei capitalei ? Pe al cui joc meschin îl face această femeie ? Sunt mult mai  multe întrebări şi prea puţine răspunsuri.

Pentru mine şi cred că pentru foarte mulţi dintre dumneavoastră este evident faptul că Fi-rea doreşte destabilizarea PSD-ului.

I.C.MANDU        

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *