În timp ce în PSD, partenerul de alianță luptele interne par să nu se mai termine, formațiunea politică ALDE rămâne impasibilă la aceste frământări atât la nivel național cât și la nivel local. Astfel președintele organizației județene ALDE Giurgiu, deputatul Toma Petcu rămâne  în aceeași notă cu partidul evitând să răspundă la atacurile venite din partea senatorului Bădălău.

În cadrul conferinței de presă de săptămâna trecută, Toma Petcu a trecut în revistă principalele preocupări ale partidului. Astfel a rezultat că  principală preocupare rămâne în continuare atragerea a cât mai multor personalități reprezentative pentru Giurgiu în rândurile partidului.  De asemenea strategia politică pe care o adoptă ALDE rămâne pe un loc fruntaș ca și preocupare a liderului giurgiuvean Toma Petcu, prin care speră să maximizeze rezultatele obținute de partid la viitoarele alegeri. Președintele ALDE Giurgiu speră ca la alegerile parlamentare ce vor avea loc anul viitor să obțină un procent de cel puțin 12% , ceea ce ar asigura partidului un număr de 5-6 europarlamentari.

Ca și prioritate de moment pentru ALDE Giurgiu este mobilizarea tuturor membrilor de partid care au misiunea să convingă cât mai mulți giurgiuveni să participare la vot cu ocazia Referendum-ului privind Familia Tradițională dându-se ca exemplu personal,  spunând despre sine că: „ Familia este pentru mine locul unde-mi găsesc echilibrul și liniștea.. ”.

Referindu-se la prioritățile partidului la nivel național al cărui vicepreședinte este Toma Petcu a vorbit despre necesitatea adoptării unor legi extrem de importante și benefice pentru țară cum ar fi : Legea Offshore, Legea Lobby-ului, Legile Justiției și nu în ultimul rând, Codul Administrativ care în acest moment se află la Curtea Constituțională.

I.C.MANDU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *