Exploziv !!! PSD-ul doreste dezbinarea sindicatelor. Vezi ultima gaselnita

Exploziv !!! PSD-ul doreste dezbinarea sindicatelor. Vezi ultima gaselnita

Îmi propusesem ca până în  2018 să nu mai scriu nimic despre politică și politicieni. Dar … , dar azi am văzut un tânăr politician PSD care încearcă să pară un fel de atotștiutor. Ceea ce mi se pare curios și totodată extrem de periculos este faptul că  o mare parte din tinerii politicieni PSD s-au îmbolnăvit de metehnele seniorilor din partid. Se pare că această maladie este transmisibilă pe cale orală și este mult mai periculoasă decât SIDA sau cancerul.

Îmi pare rău că nu i-am reținut numele tânărului politician și nu știu dacă este purtător de vorbe al partidului, dar cu siguranță tinde să se transforme din biped în patruped ce salivează cu limba scoasă la ciolanul ce va să vină de la cei care l-au propulsat în elita mâncătorilor de rahat cu sau fără zahăr farin. Păcat. Credeam că tinerii pot schimba metehnele hahalerelor cărora li s-a aplecat de cât rahat au mâncat. Dar din nenorocire pentru neamul românesc i-au spurcat și pe acești copii, viitori politicieni să mănânce rahat și acum îi bagă la înaintare transformându-i în cocoșați fără coloană vertebrală, fără personalitate, care nu fac altceva decât să repete ca niște morți vii cuvintele după cipul implantat în locul unde ar fi trebuit să existe creierul.

Așa arată în mare parte tinerii noștri politicieni pe care-i rog să se trezească la realitate. Printre seniorii politicii românești post decembriste au existat și modele de urmat, puține cei drept, dar au fost, cum ar fi un Corneliu Coposu, Ion Rațiu, Radu Câmpeanu și de ce nu Vadim Tudor care spunea adevăruri monumentale, adevăruri care au speriat o anumită clasă politică a noilor neocomuniști care prin metoda manipulării și arta dezinformării, cu ajutorul nemijlocit al mediei aservite l-au declarat nebun. Chiar și Traian Băsescu poate fi considerat un model de urmat. Spun acest lucru pentru că a riscat ca partidul său să dispară după firmamentul politicii mari, luând măsuri nepopulare. Traian Băsescu a avut curajul demențial să piardă alegerile decât să arunce țara în haos.  Pentru acest lucru trebuie felicitat. Iar dacă a furat sau a fost părtaș la furt, să fie condamnat.

Nu știu dacă acestea sunt cele mai bune exemple, dar sunt sigur că cei care au furat și au distrus viitorul acestei țări nu pot fi exemple demne de urmat. Acești bandiți, aceste hahalere trebuiesc șterși din istoria României.

Iar unul dintre acești tineri fără morală vine și propune un proiect de lege de înființare a unui sindicat din doi, trei membrii, așa cum se pot înființa și partidele politice. Mai spune el de egalitatea de șanse. Ideea lor este divide et impera. Divide și stăpânește.

 Măi copil, pe cine încerci tu să fraierești? Spune-i celui care te-a îndoctrinat că este mai prost ca noaptea dacă cumva crede că poporul român este un popor format din oameni proști pe care să-i manipulați cum vor mușchii voștri. Sindicatele nu pot fi puternice decât prin solidaritatea membrilor săi. Numai dacă sunt mulți vă pot speria pe voi, cei care vă considerați pe veci stăpâni!  A mai fost unul săracul care se credea pe veci stăpân și a ajuns să fie omorât în ziua de Crăciun!

Prin acest proiect de lege nu doriți altceva decât să slăbiți sindicatele. Ce forță ar avea în fața voastră un sindicat de trei membri ? Ce credibilitate ar avea ? Absolut nici o credibilitate!  Acțiunea lor ar fi egală cu zero. Prin acest proiect legislativ nu doriți altceva decât să desființați sindicatele prin învrăjbirea membrilor de sindicat unii împotriva celorlalți. Le veți crea în mod artificial pentru o perioadă de timp determinată favoritisme anumitor șefi de sindicat, ceea ce va duce la nemulțumirea maselor și de aici până la scindarea lor în cât mai multe fracții nu mai este decât un pas, ceea ce va duce în mod clar la dispariția marilor sindicate. Din fericire pentru noi, oamenii de rând, am înțeles de la Moș Ion Roată prin exemplu dat cu nuielele că numai uniți rămânem puternici și lucrul acesta îl știu și sindicatele. Oameni buni numai unirea dă putere! Fără să fim uniți și să luptăm fiecare cu armele noastre împotriva noului comunism ce se pare că se reinstaurează iar, faptele lor, modul și felul dictatorial cum înțeleg să conducă această țară mă face să cred că  nu mai este mult. Dacă nu vom fi suficient de atenți ne vor transforma într-o nouă Somalie și ceea ce este și mai grav, vom deveni sclavi în propria noastră țară. Dacă nu cumva am devenit …

I.C.MANDU  

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *