Epoca PSD-ului la Giurgiu a luat sfarsit, a declarat presedintele interimar al organizatiei municipale MP, Marius Bogdan Cracea

Epoca PSD-ului la Giurgiu a luat sfarsit,  a declarat presedintele interimar al organizatiei municipale MP,  Marius Bogdan Cracea

Formațiunea politică Mișcarea Populară marți, 22 decembrie și-a inaugurat sediul de partid situat pe șoseaua București, adiacent parcului Mihai Viteazu. Cu această ocazie liderii partidului au ținut o scurtă conferință de presă. În preambulul conferinței, Marius Bogdan Crăcea, președintele organizației municipale a spus :

Azi, 22 decembrie, partidul Mișcarea Populară își inaugurează noul sediu. Prin această inaugurare, practic marcăm sfârșitul epocii PSD la Giurgiu. În consecință îi cerem primarului Barbu să își predea de îndată mandatul și să părăsească instituția. Minciuna, corupția și jaful au făcut ca societatea românească să nu aibă o clasă politică credibilă. Mișcarea populară a venit să umple acest gol…”

În continuarea conferinței, celălat lider, Ionel Dinu, președintele organizației județene a vorbit despre destructurarea principalelor partide, respectiv PSD și PNL. Este convins că acest lucru este inevitabil ținând cont , după cum spunea el și de numărul foarte mare de membrii ai celor două partide mari care bat la porțile Mișcării Populare precizând faptul că datorită acestei migrații numărul membrilor de partid la nivel național a crescut în mod substanțial, comparativ cu luna trecută. Acest lucru i se datorează în primul rând președintelui Traian Băsescu care a reușit să-i atragă ca un magnet pe foștii PDL-iști să se întorc la matcă, după ce s-au convins că dumnealui este singurul lider autentic al politicii din România a fost și va rămâne, speră Ionel Dinu, același lider de care România are nevoie pentru o perioadă cât mai lungă de timp . Traian Băsescu, care nu a făcut pomeni electorale cum se încearcă acum, ba dimpotrivă a luat măsuri nepupulare tocmai pentru a ține într-un echilibru funcționabil economia. A preferat să piardă din electorat decât să lase țara să intre într-un colaps economic din care să nu se mai poată ieși. Ionel Dinu a mai spus printre altele că afirmația sa este percepută ca o realitate de necontestat de tot mai mulți români. A concluzionat președintele organizației județene MP din Giurgiu, Ionel Dinu.

I.C.MANDU

 

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *