Majoritatea mediei naționale a preluat declarația lui Niculae Bădălău dată cu ocazia unei conferințe de presă ținută la Giurgiu, în care se vorbește despre lipsa acestuia de caracter, despre ipocrizia fără margini de care dă dovadă, de minciunile pe care le folosește pentru a-și atinge scopurile mârșave care nu au nimic de-a face cu politica.

Pentru cei care nu știu, slugile lui Bădălău mi-au deschis trei procese în instanță crezând că în acest fel mă pot șantaja, cerându-mi sume exorbitante pentru că, vezi Doamne le-am lezat imaginea. Am încredere în justiție. Nu cred că există vreo instanță în lume asta care să le dea dreptate lor. Acuzele  nu numai că sunt nefondate dar, sincer vă spun, sunt aberante. Practic îmi este milă de situația jenantă în care au fost puși de șeful clanului și al cumetriilor de interes, Niculae Bădălău, care a pus stăpânire pe tot ce mișcă în județul Giurgiu începând cu administrația publică și deconcentrate, ca să nu mai vorbim de contractele pe care firmele lui și ale protejaților lui le au cu statul și de balastierele pe care le folosește fără să aibă autorizație, după cum afirmă Marin Anton.  

Vă întrebați probabil cine și de ce m-a acționat în instanță. Primul este Marian Mina, președinte de Consiliu Județean Giurgiu, știut fiind că el este președinte doar cu numele, adevăratul președinte fiind Bădălău, Mina nefiind nimic altceva decât un simplu executant  al ordinelor primite de la nașul Bădălău. A doua citare vine din parte doamnei director de la salvare căreia din păcate nu i-am reținut numele. Știu doar că este soția unuia Lupu care are condamnare și este la rândul lui angajat director la Protecția Copilului, unitate subordonată tot consiliului județean. Doamna director de la salvare probabil nu știe că sunt în posesia unei sesizări trimisă pe adresa redacției de către subordonații dumneaei în care reclamă abuzurile pe care aceasta le face. Și nu în ultimul rând, ZOOTEHNISTUL, ginerele primarului din Clejani, ajuns secretar de stat la  ATENȚIE !!!   MINISTERUL SĂNĂTĂȚII.

 Îl asigur pe Bădălău de toată compasiunea mea. Îi înțeleg frustrările, dar din păcate pentru el și spre deosebire de el, mie chiar nu-mi este frică. El este conștient de faptul că dosarele lui penale, dosare de o gravitate maximă, se pot redeschide oricând. De aici și frica care a pus stăpânire pe el. Acesta este de fapt motivul care l-a determinat să se lepede de puciști. Bădălău nu este chiar atât de naiv încât să nu realizeze  în timpul Cex-ului că pactul  cu puciștii  este sortit eșecului și atunci, cu doar câteva minute înainte de vot  a ieșit din ședință. Posibil,  ținând cont de antecedentele lui trecute  prin care a încercat să-l înlăture din fruntea  PSD-ului pe Dragnea, dacă ar fi întins coarda prea tare, cu siguranță ar fi fost prima „victimă” exclusă din PSD. Dar așa și-a maximizat o șansă prin trădarea față de trădători. Altfel nu mai avea nicio șansă să mai fie candiat  pe vreo listă de parlamentari. Și dosărelele lui … imunitatea fără de care … Aceasta-i întrebarea.  

Dar nici puciștii nu stau cu mâinile în sân.  Ca să-i arate adevăratul caracter au scos la iveală un adevăr indubitabil, nu enterocolita verbală folosită de Bădălău. Iată ce scrie Aktual24.ro:

 

Razbunare. Enervati de tradarea lui Badalau, pucistii dau publicitatii un document care arata cat de parsiv este seful PSD Giurgiu

Nicolae Badalau sustine ca nu a votat impotriva lui Liviu Dragnea la ultima sedinta a Comitetului Executiv si ca el nici nu a fost de acord sa fie ceruta demisia acestuia. Totusi, scrisoarea pe care chiar Badalau ar fi initiat-o in PSD cerea la primul punct demisia liderului partidului.

Presedintele PSD Giurgiu spune ca nu a votat impotriva liderului partidului Liviu Dragnea, la sedinta Comitetului Executiv de saptamana trecuta, ba mai mult, nici nu a fost de acord sa ceara demisia acestuia, spune el. La o conferinta de presa sustinuta la Giurgiu, senatorul PSD a precizat ca scrisoarea pe care el a semnat-o nu continea aceasta cerinta, ci a fost adaugata ulterior, in timp ce el se afla in concediu cu familia.

Jurnalistul Cristian Andrei a publicat insa pe contul lui de Facebook prima varianta a scrisorii care a circulat in PSD, initiata chiar de Nicolae Badalau si care cerea ”demisia imediata a presedintelui presedintelui PSD si retragerea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor”, informeaza news.ro.

Conducerea PSD a decis, luni, infiintarea in partid a unui grup de urmarire a indeplinirii programului de guvernare, Marian Oprisan, Nicolae Badalau, Codrin Stefanescu, Doina Pana aflandu-se printre membrii acestuia.”

I.C.MANDU

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *