De mitomanie îl bănuiesc de mai mult timp pe Bădălău, dar că  între timp s-a îmbolnăvit de Alzheimer, boală caracterizată prin atrofie cerebrală și alterare ireversibilă a intelectului, ceea ce este foarte grav,  sincer refuz să cred acest lucru. Cred mai de grabă că este vorba tot de-o golănie tipică a lui Bădălău, golănie ce s-a transformat într-o marcă ce ar putea fi înregistrată la OSIM.

 Acest băiat de Ogrezeni suferă de narcisism, având o părere foarte bună despre el, ceea ce nu-i un lucru rău, iar pe noi toți ceilalți ne consideră niște proști și poate pe bună dreptate, pentru că nu reușim să înțelegem cum mama dracu Bădălău poate fi considerat un om de stânga atâta timp cât locuiește într-un palat, se plimbă cu mașini de sute de mii de euro, bani pe care un om din muncă cinstită nu-i poate economisi într-o viață, dar în schimb pozează într-un om care trăiește dintr-un amărât de salariu de parlamentar fără să beneficieze de alte șmecherii și … noi îl credem ! Să-l creadă dracu, că eu unul nu cred că pe un bogătan ca Bădălău, sper că va veni și ziua în care va trebui să demonstreze de unde are atâta bănet, îl doare sufletul de oamenii pe care el și alții ca el i-au transformat în asistați sociali !

Azi, 26 septembrie, Bădălău cu un sarcasm cum numai el este capabil să facă acest lucru, îi atacă pe deputații Răzvan Cuc și Alexandru Andrei  punându-i în gură lui Barbu cuvinte nespuse în ceea ce-i privește pe cei doi deputați. Iată ce declară Bădălău:

 „Îmi cer scuze faţă de el ( Se referă la Nicolae Barbu ) pentru două momente: unul pentru am spus că şi-a dat demisia în 2012, avea dreptate, noi l-am exclus, dar fiindcă aşa era înţelegerea noastră ca să poată candida şi doi, pentru că nu l-am ascultat atunci când am făcut lista de parlamentari şi i-am spus că avem doi tineri pe listă, el mi-a spus, băi, eu nu ies cu ei pe stradă că nu-s buni de nimic! Şi nu l-am ascultat! Trebuia să-l ascult că, uite, a avut perfectă dreptate!”

Înaintea alegerilor parlamentare Nicolae Barbu, președintele organizației județene a PSD Giurgiu  a ținut o conferință de presă, ocazie cu care i-a adresat un reproș lui Bădălău, spunând  că nu este de parțial de acord cu lista candidaților pentru alegerile parlamentare. A subliniat  că este de acord ca Răzvan Cuc să fie candidat, dar atenție !!! Barbu a spus ferm și apăsat că nu poate fi de acord în ruptul capului cu candidatura Elenei Dinu, pe care o consideră o traseistă politică.  

În această situație Bădălău a arătat încă o dată, habar nu am dacă mai era nevoie să facă acest lucru pentru că toată lumea știe despre mitomania patologică și lipsa totală de caracter a acestui personaj  demn de schițele lui Caragiale cum bine l-a caracterizat deputatul Răzvan Cuc.   

De ce am spus că a dat Alzheimer-ul peste Bădălău.

A uitat oare că între el și Barbu nu s-a pus niciodată problema unei prietenii ? Poate cel mult o prietenie asemănătoare cu cea dintre șoarece și pisica. Cunoscute fiind fricțiunile dintre Bădălău și Barbu datorate încercărilor disperate ale lui Bădălău, parte dintre ele reușite,  de a reduce la minim șansele de dezvoltare a municipiului  prin nerepartizarea  fondurilor necesare și multe alte piedici. Dar acum, periuțele pe lângă Barbu venite din partea lui Bădălău nu cumva sunt generate de frică ?

Nu cumva lui Bădălău îi este frică de ce se poate întâmpla cu alegerile câstigate de el în mod nestatutar și de declarația publică făcută de Barbu în care invocă faptul că dacă statul partidului nu va fi respectat va părăsi cu fruntea sus PSD-ul ? Și atunci  pe cale de consecință  dacă Giurgiu, Mihăilești, Ghimpați și pun în balanță doar trei localități, dar foarte importante în economia voturilor obținute, nu vor mai vota cu PSD-ul lui Bădălău ce se va întâmpla ? O s-o mai aibă Bădălău ca cel mai bun deputat al tuturor timpurilor postdecembriste pe Elena Dinu ? Eu zic că nu. Cum de altfel există posibilitatea ca ALDE și PNL să facă o figură frumoasă pe fondul nemulțumirilor oamenilor din Giurgiu și nu trebuie uitat nici partidul lui Ponta care în Giurgiu s-ar putea, spre surprinderea lui Bădălău, să aibă foarte mulți adepți, cunoscută fiind relația de amiciție dintre Ponta și Barbu. În acest context nu m-ar mira ca nici cel puțin EL, Bădălău să nu mai iasă parlamentar.

I.C.MANDU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *