Deputatul Liliana Ciobanu s-a hotarat. Candideaza pentru funcţia de primar

Deputatul Liliana Ciobanu s-a hotarat. Candideaza pentru funcţia de primar

După o lungă absenţă din vizorul presei,  deputatul Liliana Ciobanu şi-a făcut resimţită prezenţa în cadrul unei conferinţe de presă,  şi nu oricum. Încă din startul  discursului a fost prezentat vârful de lance al listei candidaţilor pentru Consiliul Local Giurgiu,  în persoana profesorului de sport Marian Damian, care nu a mai făcut politică dar a fost, aşa cum reiese din declaraţia  dumnealui,  doar  simplu membru la alte două partide,  în afară de PSRO.

Legat de faptul că PSRO-ul nu a mai ţinut conferinţele de presă săptămânale  de o lungă perioadă de timp, motivaţia data de doamna deputat Liliana Ciobanu a fost aceea  că fiind un partid nou înfiinţat  a trebuit să muncească mai mult în localităţile din judeţ  pentru a înfiinţa organizaţii.  Spunând legat de acest subiect că din cele 54 de localităţi  câte are judeţul Giurgiu a reuşit să înfiinţe organizaţii  în 40 de comune. De asemenea a ţinut să precizeze  faptul că pentru majoritatea comunelor din judeţ, PSRO-ul are candidaţi proprii pentru fotoliul de primar, dar sunt şi situaţii unde, în anumite localităţi există discuţii pentru susţinerea unui candidat din altă formaţiune politică,  dar că deocamdată nu s-a concretizat nimic, rămânând încă la stadiul de discuţii, urmând ca în curând să se ia o decizie în acest sens.

Cea mai importantă informaţie din cadrul conferinţei de presă a fost constituită  de declaraţia doamnei deputat  prin care şi-a anunţat intenţia de a candida pentru funcţia de primar al municipiului Giurgiu. Prezenţa unei doamne într-un război declarant al bărbaţilor poate fi de bun augur. Poate din respect pentru o doamnă, războiul va consta doar în proiecte prezentate pentru binele comunităţii  şi nu un război al declaraţiilor  în care jignirile,  calomniile  venite dintr-o anumită parte ne creează, nouă giurgiuvenilor, pe lângă necazurile cu care ne confruntăm zilnic  şi o stare de lehamite,  de ură care mocneşte în interiorul nostru împotriva  politicienilor , stare ce poate genera un absenteism nemaiîntâlnit  până  acum la alegerile care  tocmai bat la uşă precum  Destinul lui  Beethoven.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *