Daca nu sunteti in stare sa gestionati situatia, cereti interventia MApN …

Daca nu sunteti in stare sa gestionati situatia, cereti interventia MApN …

Când am aflat de vizita inopinată la Instituția Prefectului din  Giurgiu a Ministrului Agriculturii, Petre Daea m-am gândit că a venit să o felicite pe prefecta interimară pentru rezultatul „votului masiv” dat de giurgiuveni referendumului pentru redefinirea familiei.

Când colo, ce să vezi?  Ministrul a bătut atâta cale doar ca s-o muștruluiască pe prefecta interimară pentru modul deficitar în care a gestionat pesta porcină care s-a extins și în localitățile Comana și Budeni.

Nu mi se pare normal atitudinea ministrului. Păi cât să mai poată și prefecta ? Vrem și să saboteze pe de-o parte  pesta porcină și pe de altă parte vreți să aibă și un rezultat foarte bun la referendum. Așa nu se mai poate!  Știți doar că cine aleargă după doi iepuri nu prinde nici unul. Așa că, se poate ca pesta porcină să se extindă, iar rezultatul votului la referendum să fie foarte prost.

Și apropo,  ce o fi vrut să spună ministrul prin :

 “Dacă nu sunteți în stare să gestionați situația, cereți intervenția MApN!”

Asta prea e de tot!  Adică ce vrea ministrul Daea? Să instaureze la Giurgiu dictatură militară ? Nu este suficient că-l avem pe Bădălău ? Nu credeți că ar fi mai simplu ca într-o ședință de guvern Ministrul Agriculturii, Petre Daea să-i propună Ministrului de Interne Carmen Dan să numească la Giurgiu un prefect competent care să nu practice jocul de-a munca în zadar. Nu știu, zic și eu.

Și cum un necaz nu vine niciodată singur, tot azi, colac peste pupăză, în jurul orei 12:10 un autoturism al prefecturii s-a îmbrățișat cu un stâlp electric  aflat pe marginea șoselei. Din primele cercetări a rezultat că stâlpul nu se afla în stare de ebrietate. Glumesc . Sper ca domnul comisarul șef Marian Popescu,  șeful Poliției Rutiere din Giurgiu, devenit de curând cumătru cu domnul președinte al Consiliului Județean Giurgiu, Marian Mina, să dispună măsurile legale ce se impun în atare situație.

Cum de altfel credem că vom obține și un punct de vedere al șefului poliției rutiere în ceea ce privește accidentul ușor în care a fost implicat domnul Marian Mina anul trecut, când a forțat intrarea în sensul giratoriu din intersecția șoseaua București cu strada Prieteniei, precum și parcarea autoturismului aceluiași domn, pe trotuarul aflat în fața sediului PSD situat pe strada Mircea cel Bătrân. Pentru edificare vom anexa și fotografii de la locul faptei.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *