Calin Popescu Tariceanu si Daniel Constantin s-au intalnit cu membrii si simpatizantii ALDE Giurgiu

Calin Popescu Tariceanu si Daniel Constantin s-au intalnit cu membrii si simpatizantii ALDE Giurgiu

Preşedintele Senatului şi copreşedinte al formaţiunii politice ALDE, domnul Călin Popescu Tăriceanu împreună cu omologul său pe linie de partid domnul Daniel Constantin au venit în vizită la Giurgiu unde au avut o întâlnire cu membrii şi simpatizanţii partidului. Înainte de întâlnirea ce urma să aibă  loc la Casa Armatei, la sediul ALDE Giurgiu a avut loc o conferinţă de presă unde în afară de domnul Tăriceanu şi domnul Constantin, la masa prezidiului au mai luat loc şi domnul Vasile Mustăţea preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, precum şi fostul viceprimar domnul Alexandru Vladu.

Primul care a luat cuvântul după purtătorul de cuvânt al partidului, domnul Ionel Muscalu a fost domnul Mustăţea care şi-a justificat prezenţa alături de copreşedinţii ALDE deoarece începând de azi, 10 martie poate fi considerat deja membru ALDE motivând că în ultima perioadă în PNL a trait ca în Zona Crepusculară referindu-se la faptul că la nivelul organizaţiei judeţene PNL Giurgiu era exclus, dar în acelaşi timp deţinea funcţia de vicepreşedinte în cadrul Biroului Politic Naţional. Acesta a fost unul din motivele invocate care l-au determinat să se alăture ALDE. Un alt motiv, poate chiar mai important decât primul a fost că între dumnealui şi domnul Călin Popescu Tăriceanu există o mai veche colaborare politică foarte bună, făcând parte din acelaşi partid, la vremea respectivă PNL, precum şi prietenia care i-a unit în toată această perioadă.

Cel de-al doilea care a luat cuvântul a fost domnul Alexandru Vladu, care a spus că a fost decapitat din funcţia de viceprimar şi exclus din PSD  deoarece o anumită persoană ( cu referire la Nicolae Barbu ) a simţit că-i vâjie un glonţ pe la ureche, dar i-a liniştit pe colaboratorii dumnealui transmiţându-le că peste două luni se va reîntoarce în primărie, numai că de această data în poziţia de primar. Despre venirea dumnealui în ALDE a spus că ‘’vinovat’’ este domnul Tăriceanu pe care-l apreciză încă din perioada când era primul ministru al României.

 

Cei doi copreşedinţi au vorbit despre partid în linii generale exprimându-şi speranţa ca ALDE să devină cel de-al treilea partid  ca importanţă pe eşicherul politic din România. În ceea ce priveşte posibilele alianţe pre-electorale şi post electorale domnul Tăriceanu a declarat că singura formaţiune politică cu care refuză orice fel de colaborare este partidul domnului Băsescu.

DSCF5248DSCF5253DSCF5256DSCF5259DSCF5262DSCF5266

 

După încheirea conferinţei de presă, invitaţii împreună cu gazdele s-au deplasat la Casa Armatei unde erau aşteptaţi într-o sală arhiplină de membrii şi simpatizanţii partidului.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *