Barfa de top care circula in PSD: Cine a vrut ca valiza pierduta sa fie gasita

Barfa de top care circula in PSD:  Cine a vrut ca valiza pierduta sa fie gasita

Bârfă în PSD : Valiza cu documente despre Dragnea care a ajuns la Rise Project ar fi dispărut din casa lui Bădălău !” Acesta este titlul dat de cotidianul Comisarul.Ro unui articol în care se prezintă o situație posibilă în care se vorbește despre o serie de documente  care  îl asociază în mod  direct pe Dragnea cu compania Tel Drum.  Bârfitorii din PSD asociază „găsirea” acestor documente cu spargerea urmată de furtul ce avut loc vineri spre sâmbătă din locuința senatorului Niculae Bădălău ocazie cu care se spune că hoții au furat un pistol, bijuterii și documente. Dacă luăm de bun informațiile apărute în presă legate de întâlnirile de taină dintre Bădălău, atunci când făcea parte din grupul puciștilor, și Teodor Nițulescu, fost prefect de Teleorman, dușman declarat al lui Liviu Dragnea și martor în dosarul Tel Drum,  ceea ce pare la prima vedere  doar o bârfă, poate totuși să ridice anumite semne de întrebare. Una dintre întrebări ar fi de ce Bădălău a oprit sistemul de supraveghere video ? Și cea mai importantă întrebare, în care dintre taberele existente în acest moment în PSD se plasează Bădălău . Sau poate nu este în nici una dintre cele două situându-se de fapt într-o a treia tabără, despre care se vorbește, dar nimeni nu recunoaște că ar face parte din ea.   Nu știu,  întreb și eu.

În continuare vă vom prezenta câteva fragmente din articolul apărut în Comisarul . ro

”Bârfă în PSD: Valiza cu documentele despre Dragnea care au ajuns la Rise Project ar fi dispărut din casa lui Bădălău! „Bădălău i-a tras-o lui Dragnea, l-a îngropat” „E mâna lui Bădălău”, se bârfește în PSD de câteva ore, de când jurnaliștii de la Rise Project au detonat pe piață valiza cu bombe de la TelDrum. Despre ce ar fi vorba? Sursele noastre din PSD spun că Bădălău și-ar fi înscenat spargerea casei pentru a justifica dispariția documentelor tăinuite de Dragnea în locuința sa. Documente care, ce să vezi, au fost declarate ca găsite,

anonim, de jurnaliștii de la RISE Project!.

Locuinţa din Giurgiu a senatorului Niculae Bădălău a fost spartă, în noaptea de vineri spre sâmbătă, de hoţi. ”Eram toţi acasă, dormeam. Nu i-am prins”, spune Bădălău.

Senatorul Niculae Bădălău a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că locuinţa sa a fost spartă în noaptea de vineri spre sâmbătă.

”A fost spartă locuinţa mea. Nu pot să dau mai multe detalii acum, este Poliţia aici. Eram toţi acasă, dormeam. Nu i-am prins. Au furat”, a declarat senatorul.

Locuinţa senatorului Niculae Bădălău se află în localitatea Bolintin Vale, judeţul Giurgiu. Potrivit unor surse, hoţii au furat din locuinţă bijuterii şi alte bunuri.”

A naibii de valiza pierdută …

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *