Barbu asociat cu un grup infractional – Dragnea condamnat, Ponta urmarit penal

Barbu asociat cu un grup infractional – Dragnea condamnat, Ponta urmarit penal

Surle, trâmbițe, două circuri. Unul situat adiacent spitalului județean, cu animăluțe și celălalt pe străzile orașului, în care vedetele sunt Dragnea  și Ponta, care vin în două zile diferite, ca și cum cei doi nu încap în aceeași mașină. Sau poate cine știe?  Sunt dușmani de moarte și de teamă să nu se muște unul pe celălalt, organizatorii le-au stabilit zile diferite. Dragnea,  în marțea neagră și Ponta, care a fost cea mai bună poantă ca prim ministru, vine în joia mare a lui Barbu.

Stau și mă întreb dacă acești oameni sunt conștienți de ridicolul la care se expun. Ce dracu pot să spună acești nelegiuiți care au distrus Giurgiu? Vin să ne vorbească de reîntregirea salariilor când puterea de cumpărarea a scăzut în ultimul hal ! Ne-au dat câteva sute de lei la amărâtul de salariu, în timp ce prețurile au luat-o razna de un biet om cumpără mai puțină mâncare decât putea să cumpere cu salariul diminuat de Boc ! Probabil vor vorbi de reîntregirea pensiilor.  Ce reîntregire când pensionarii cumpără rețetele pe jumătate ca și cantitate de medicamente pentru că nu au bani !  Ce să vă spună acești neica nimeni, că v-au gonit copiii din țară? Că nu au fost capabili să atragă investitori ? Ce să vă spună, că ministrul lor, al economiei, Darius Vâlcov pe care-l tot lăudau pentru noile coduri fiscale, al cărui rol era să crească ponderea economică avea lingouri de aur realizate prin furt ascunse  prin cimitir ? Și în final ce o să vă mai spună că Dragnea este un pușcăriaș cu acte în regulă, iar prietenul lui Ponta este un plagiator ordinar și urmărit penal?

Coane Barbule cu astfel de personaje demne de milă vrei să câștigi voturile giurgiuvenilor ? Dar în megalomania și în grandomania care te caracterizează te-ai rupt de simțul realității ! Faci niște fotografii aranjate de un profesionist și le pui în absurdul tău program de campanie și vrei să credem despre tine că ești o persoană serioasă și responsabilă ? Puteai să minți și tu pe cine nu trăiește în Giurgiu, dar nu pe noi care zilnic dăm cu mașinile în gropile pe care nu ai fost capabil să le astupi ! Sau mergem prin hârtoapele după ulițele din cartierele mărginașe!  Pozele pe care le-ai aranjat cu ajutorul photoshop-ului era bine să le trimiți la Tulcea să vadă neamurile tale ce mare ctitor de metropolă ești !

Și ca să demonstrez încă o dată că nu ești bun de nimic și minciuna a devenit a doua ta natură, domnule Barbu am să le arăt oamenilor ultima ta ispravă ! Acum câteva zile am trecut cu totul întâmplător pe strada Gloriei și am rămas mai mult decât perplex când am văzut o firmă care turna asfalt la intersecția străzilor București cu Gloriei, mai exact pentru giurgiuveni  în zona fostului borcan cum îi spunem noi, peste un praf de câțiva centimetri ! Când i-am întrebat pe muncitori care sunt normele metodologice de aplicare a asfaltului au încercat să mă gonească și să pună mâna în fața obiectivului de la aparatul de fotografiat. Am întrebat cine este șeful lucrării. M-am lovit de un zid al tăcerii. Mai mult decât atât, în zonă nu exista nici un reprezentant al primăriei care să urmărească lucrarea.  Pentru veridicitate am să prezint câteva fotografii de la fața locului.

13340728_1175787089127871_1761333907_o13340945_1175787099127870_576459693_o13321028_1175787082461205_477361007_o13324193_1175787119127868_1998234035_o

Păi coane Barbule, dacă matale îți minți proprii invitați, chiar dacă unul este pușcăriaș și celălalt pușcăriabil și peste praf torni asfalt,  care după primele ploi va ajunge mai mult ca sigur să înfunde gaigerele și asta doar ca să dai bine în fața șefilor tăi prin cosmetizarea gropilor, asta înseamnă minciună în cel mai josnic mod !  Atunci pe noi, în accepțiunea ta, niște amărâți de giurgiuveni, ne-ai mințit permanent și cred că aveai de gând să ne minți până la calendele grecești ! Norocul nostru este că mai ai doar câteva zile și scăpăm de tine și  minciunile tale.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *