Din culisele Comitetul Executiv Național al PSD . Propunerea  excluderii  senatorului PSD Adrian Țuțuianu și a secretarului general Marian Neacșu a venit din partea liderului PSD Mureș Gabriel Zeta. Cei mai vehemenți susținători ai excluderii au fost : Marian Oprișan (Vrancea), Gabriel Mutu (sectorul 6) Lia Olguța Vasilescu (Dolj), Ioan Mang (Bihor ) , Dragoș Benea (Bacău), Felix Stroe (Constanța), și mai ales Liviu Dragnea.

Surpriza, așa cum au numit-o cei de la Știripesurse.ro a venit din partea senatorului Niculae Bădălău despre care spun :

Surpriza a fost Niculae Bădălău, care, deşi a fost unul dintre “puciştii” care au semnat scrisoarea anti-Dragnea, la CEx-ul de luni s-a exprimat pentru excluderea lui Neacşu şi Ţuţuianu.”

Dacă cei de la Știripesurse.ro ar fi fost giurgiuveni nu ar mai fi spus că modul în care s-a comportat Bădălău poate fi catalogat drept surpriză. Bădălău, prin natura lui, încă de când a intrat în politică, absolut totdeauna a jucat la două capete. Dacă acum ar fi știut că contestatarii lui Dragnea au o șansă reală să schimbe regulile jocului, în secunda doi s-ar fi transformat în apărătorul celor doi excluși din partid și în cel mai mare critic al lui Dragnea. Dar timpul nu este trecut. Există o ipoteză lansată în media conform căreia Dargnea va pierde poziția de lider al PSD. Atunci cu siguranță Bădălău se va erija în cel mai aprig luptător împotriva lui Dragnea. Ăsta-i omul, ăsta-i caracterul, și după cum bine știți, obișnuința este a  doua natură.  

I.C.MANDU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *