13 septembrie, zi cu ghinion pentru Badalau !!! Mihai Dobre, un alt lider important al PSD Giurgiu anunta ca nu va participa la Conferinta Judeteana a PSD Giurgiu

13 septembrie, zi cu ghinion pentru Badalau !!!  Mihai Dobre, un alt lider important al PSD Giurgiu anunta ca nu va participa la Conferinta Judeteana a PSD Giurgiu

Se pare că ziua de 13 septembrie, dată stabilită de Bădălău pentru numirea lui ca preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PSD Giurgiu, spun numire pentru că numai de alegeri statutare nu poate fi vorba, va fi una cu ghinion pentru el.

Azi, în cadrul unei conferinţe de presă primarul şi preşedintele organizaţiei municipale a PSD Giurgiu Nicolae Barbu a a declarat că nu va participa la CEX-ul de joi, 13 septembrie susținând că trebuie organizate mai întâi alegeri la nivelul organizațiilor secțiilor de vot și locale, și nu invers. În plus, liderul organizației municipale a PSD Giurgiu a afirmat că nu o să accepte niciodată modul dictatorial prin care este condusă organizația județeană de către președintele interimar, Niculae Bădălău.

Un alt lider foarte important al PSD Giurgiu, Mihai Dobre, primarul oraşului Mihăileşti se alătură demersului făcut de către primarul Barbu declarând pentru publicaţia noastră că nici organizaţia Mihăileşti nu va participa la acest simulacru de alegeri pe care o consideră o mascaradă pusă la cale de mărul  stricat Niculae Bădălău.

Din informaţiile noastre pe surse se pare că sunt mai mulţi primari care nu vor participa la alegerile de mâine, 13 septembrie.

I.C.MANDU                                                                

 

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *