Doamnele si domnisoarele din Giurgiu au primit cate un martisor in schimbul unui zambet

Încă de  la primele ore ale dimineții  tineretul UNPR  Giurgiu se afla în Piața Centrală ca să  ofere doamnelor și domnișoarelor câte un mărțișor, vestitor al primăverii. Am întrebat un tânăr dacă gestul lor este unul politic. Răspunsul nu s-a lăsat așteptat:

 „ Nu, nu este un gest politic. Este pur și simplu un gest pornit din suflet,  prin care dorim să ne arătăm recunoștința față de femei în general. Femeile au un rol esențial în societate. În primul rând sunt mame iubitoare, sunt soții, prietene și de ce nu, un partener de nădejde.  Acestea sunt câteva din elementele care ne-au motivat în încercarea noastră timidă de a ne arăta respectul și toată considerația față de toate doamnele și domnișoarele, cărora le dorim din suflet:  La mulți ani fericiți! Asigurându-le  că primăvara va fi totdeauna frumoasă, atâta timp cât femeile vor face parte din viața noastră.”

În continuare tinerii UNPR-ști și-au continuat misia, aceea de a le oferi doamnelor și domnișoarelor un simbol al primăverii, în schimbul unui zâmbet.

I.C.MANDU


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *