Viceprimarul Ion Dragomir exclus din PRO România filiala Giurgiu

Viceprimarul Ion Dragomir exclus din PRO România filiala Giurgiu

De regulă disensiunile apar în partidele care sunt la putere. Motivul principal nu l-am descoperit eu. Este un lucru ştiut de când a apărut la noi aşa zisa democraţie autentică balcano-pontică, şi anume ciolanul.  Dar într-un partid despre care nu se ştie dacă va depăşi pragul electoral ca să intre în parlament în urma alegerilor generale aproape că este greu de crezut. Dar viaţa politică demonstrează contrariul.

Un exemplu elocvent în acest sens este partidul PRO România filiala Giurgiu. Pe surse am aflat că încă viceprimar Ion Dragomir a fost exclus din partid. L-am contactat telefonic şi l-am întrebat dacă a fost exclus din partid şi dacă da, care a fost motivul:

“Este adevărat că domnul fost primar Nicolae Barbu încearcă în mod nestatutar să mă excludă din partid. Din acest motiv voi ataca în instanţă decizia luată de domnul Barbu  fără să  respecte statutul partidului. În şedinţa de miercuri l-am făcut mincinos. Motivul pentru care am spus acest lucru a fost următorul:  Domnul Barbu în timpul şedinţei a afirmat că în urma negocierilor cu PNL nu pot fi în continuare viceprimar pentru că PNL, recte conducerea partidului, nu este de acord cu nominalizarea mea pentru funcţia pe care o mai deţin pentru câteva zile. Ce nu ştia domnul Barbu când a făcut această afirmaţie  este că eu discutasem în prealabil cu conducerea PNL şi toţi au fost de acord ca eu să fiu în continuare viceprimar dacă PRO România mă va propune.  Ce vă mai pot spune acum, până la o viitoare discuţie când voi reveni cu mai multe amănunte picante, este că nu sunt singurul din partid care în curând vor ieşi cu declaraţii vis-à-vis de modul unilateral, discretional, ca să nu spun dictatorial, cum înţelege domnul Barbu să conducă partidul.“

Vom reveni cu amănunte pe măsură ce le vom obţine.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *