UNPR-ul isi intareste randurile prin fuziunea cu PPDD

UNPR-ul isi intareste randurile prin fuziunea cu PPDD

După fuziunea prin absorbție dintre UNPR și PPDD, vineri 03 iulie președinții celor două partide au ținut o conferință de presă. Primul care s-a înscris la cuvânt a fost domnul George Popa, președintele PPDD filiala Giurgiu, care a spus :

S-a semnat un protocol de fuziune prin absorbție între UNPR și PPDD, urmând ca acesta să se finalizeze în următoarele 3 luni. Prin această fuziune UNPR va beneficia de aportul a 3 consilieri locali și un consilier județean din partea PPDD. Eu sper ca acestă fuziune să fie una constructivă, bazată pe o maturitate politică a tuturor factorilor implicați.

Despre acordul de colaborare cu Federația Națională a Pensionarilor din România și fuziunea prin absorbție cu PPDD-ul, domnul deputat Ioan Viorel Teodorescu, președintele organizației județene a UNPR a declarat următoarele :

Uniunea Națională pentru Progresul României a semnat două documente extrem de importante pentru viitorul partidului și de ce nu pentru viitorul țării. Primul document semnat a fost un acord de colaborare cu Federația Națională a Pensionarilor din România, iar cel de-al doilea document semnat a fost fuziunea prin absorbție cu PPDD-ul. Am spus totdeauna că UNPR-ul este un partid al ușilor deschise. Orice român adevărat care apără interesul național, care își iubește țara și semenii este bine venit în rândurile membrilor noștri de partid… Sunt convins că acordul de colaborare cu Federația Națională a Pensionarilor din România va avea rezultate concrete și benefice pentru pensionari. În urmă cu o săptămână, la închiderea sesiunii parlamentare s-a votat majorarea pensiilor militarilor și recalcularea acestora după un algoritm nou, care întradevăr să le dea posibilitatea să trăiască, să le fie mai bine decât le-a fost până acum, mă refer la perioada în care le-au fost tăiate pensiile. De asemenea, sunt convins că și această fuziune prin absorbție cu PPDD-ul este un lucru deosebit fiindcă în rândurile acestui partid sunt oameni deosebiți, oameni gospodari, oameni valoroși și cu un statut socio-profesional și politic bine definit. Prin această fuziune partidul nostru se va întări, vom sprijini în continuare actul de guvernare sprijinind în acest fel interesul național.

Despre senatorul Lucian Iliescu, președintele UNPR Giurgiu a spus că, domnul Iliescu este membru UNPR și va deține funcția de vicepreședinte interimar al organizației județene Giurgiu.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *