TRANSALPINA s-ar putea deschide din 15 mai

TRANSALPINA s-ar putea deschide din 15 mai

Cea mai înaltă șosea din România, Transalpina, ar putea să fie deschisă circulației din 15 mai, după ce restricțiile rutiere pe anumite porțiuni au fost prelungite deja de două ori până acum, anunță CNADNR.

Vremea rea a făcut ca drumarii să amâne deszăpezirea Transalpinei în zona de creastă, cu toate că pe anumite tronsoane se poate ajunge cu maşina. Siguranţa traficului nu este însă aceeaşi pe toate porţiunile din drumul naţional, mai ales din cauza posibilelor căderi de stânci de pe versanţi şi a faptului că vremea este în continuare schimbătoare, scrie Alba24.ro

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) şi-a propus să deschidă cea mai înaltă şosea din România până pe 15 mai. Potrivit site-ului instituției, pe DN 67C (Curpăt) – km 67+400-79+200 și DN 67C (Rânca – Gorj limită județele Vâlcea/Alba) – km 34+800-67+400, circulaţia autovehiculelor este întreruptă până pe 15 mai. Restricţiile rutiere au fost prelungite deja de două ori până acum, deşi perioada de trafic închis se încheia, conform graficelor, pe 30 martie.

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *