În ziua de 25.07.2015, în jurul orei 11.40, pe Strada Valea Mare din localitatea Stăneşti, judeţul Giurgiu, P. S., un bărbat de 65 ani din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea tractorul proprietate personală, tractând două remorci, încărcate cu cereale (grâu), neprevăzute cu sistem de frânare, drumul fiind în pantă, din cauza neatenţiei a frânat,  timp în care cele două remorci au intrat în balans iar conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcţiei tractorului, răsturnându-se pe partea carosabilă.

Din accident a rezultat decesul conducătorului auto, care a fost încarcerat sub cabina tractorului şi rănirea uşoară a pasagerului acestuia, C. M., un bărbat de 67 ani, din comuna Stăneşti, judeţul Giurgiu care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu pentru acordarea de îngrijiri medicale şi efectuarea de investigaţii.                     

          Poliţiştii Biroului Rutier de la Poliţia Municipiului Giurgiu au deschis în cauză un dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *