Senatorul Niculae Badalau loveste in Dragnea cu manta ca la biliard

Senatorul Niculae Badalau loveste in Dragnea cu manta ca la biliard

De curând Evenimentul Zilei publica un articol intitulat ”Fuga” lui Dragnea, criticată de senatorii PSD: ” Păcălești electoratul. Nu e bine ” ( stenogramă )

Vicepreședintele senatului Niculae Bădălău cu ocazia ședinței Biroului Permanent al Senatului din 23 octombrie critica intenția deputatului USR al județului Timiș, Nicu Fălcoi care dorea să-și deschidă un birou parlamentar în județul Mehedinți. Cu această ocazie  președintele executiv al PSD, senatorul Niculae Bădălău a apreciat că parlamentarii care își deschid un birou parlamentar în altă circumscripție decât cea în care au fost aleși păcălesc electoratul.

Opiniile lui Bădălău au apărut în aceeași zi în care conducerea Camerei Deputaților aproba cererea președintelui PSD Liviu Dragnea, deputat de Teleorman, de deschidere a unui nou birou de parlamentar în București.

Să fi fost pură coincidență sau simplă întâmplare această ieșire la rampă a lui Bădălău ? Mi se pare puțin probabil acest lucru dacă luăm în calcul afirmația făcută cu ocazia ultimei conferințe de presă a PNL Giurgiu la care a participat Ionel Dinu și care a afirmat că : ” Știe din surse sigure că senatorul Bădălău intenționează să preia președenția PSD-ului la nivel național.”

Dacă luăm de asemenea de bune informațiile prezentate în presa națională cum că Bădălău a trecut cu bagajele politice cu tot în barca lui Tudose este mai mult decât evident că declarația făcută de Bădălău nu este deloc întâmplătoare și a lovit în Dragnea cu manta ca la biliard.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *