SEBASTIAN GHIŢĂ “ÎI IMPUŞCĂ PE MAIOR ŞI COLDEA” !!! DEZVALUIRE ULUITOARE: ŞPAGA MICROSOFT AJUNGE LA 80 DE MILIOANE EURO !!!

Din informaţiile mele se strânge rău laţul in jurul lui Sebi Ghiţă, până ieri, unul din răsfăţaţii SISTEMULUI. Aud că procurorii au nişte stenograme foarte tari din care rezultă că Ghiţă era cel care dădea şi făcea ordine în Prahova. Atât cei apropiaţi, Cosma Senior şi Junior, Fratele sau Asociaţii sunt astăzi cu gâtul pe masa procurorilor, ca să nu mai vorbim de Cumnatul lui Ponta.

“Big Ghiţă” a realizat că nu mai are nici o scăpare şi atunci, aşa cum îl ştiu şi îl văd, “ÎI ÎMPUŞCĂ PE MAIOR şi COLDEA!” CUM ?!?!

Făcând o declaraţie incredibilă şi o dezvăluire halucinantă, de urgenţă, în Gazeta Sporturilor, faţă în faţă cu Tolontan:

“Microsoft este responsabil. A luat 400 de milioane de euro şi nu ne-a vândut nici o licenţă! ” OAU!

Oameni buni, voi întelegeţi că Sebi Ghiţă aruncă toată România în aer! Începând cu cei doi şefi ai Serviciului Secret, care nu au ştiut nimic, atâţia ani! Sau au ştiut?! Oameni buni, Ghiţă dezvăluie că ŞPAGA MICROSOFT este de fapt 80 DE MILIOANE de EURO, adică celebrul “COMISION” de 20 % despre care fac referire toţi inculpaţii din dosarele Microsoft! Până acum se vorbea numai de şpaga de 18 MILIOANE EURO via Cocoş!

DECI, UNDE SUNT RESTUL DE 62 de MILIOANE DE EURO?????

BOMBA BOMBELOR, Statul Român a dat, din banii noştri, 400 DE MILIOANE de EURO DEGEABA iar ŞPĂGILE DE 80 de MILIOANE de EURO s-au luat pe NIMIC !!!

Aceste afirmaţii grave le face “Specialistul nr 1″ în IT al Statului Mafiot, omul care făcea contracte cu principalele instituţii ale Statului, inclusiv cu mai multe Servicii Secrete!!!

Da, şi Microsoft are să ne dea foarte multe explicaţii, după aceste acuzaţii grave aduse de un deputat al României, membru în Comisia de Control a SRI !!!

E clar, Sebastian Ghiţă a aruncat “NUCLEARA” ANULUI pe GÂTUL SISTEMULUI MAFIOT !

Sa fiţi iubiţi!
Radu Moraru

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *