Scrisoare catre toate femeile din lume

Scrisoare catre toate femeile din lume

Rose Milligan a publicat în 1998 un poem în care îndemna femeile din toată lumea să nu uite de lucrurile importante din viața lor și să nu pună treburile casnice mai presus de fericirea familiei , dar și fericirea lor.

Poemul său a devenit viral pe internet, dar noi l-am transformat într-o frumoasă scrisoare de trimis bunicii, mamei sau prietenei cele mai bune.

“Draga mea,

Șterge praful dacă e nevoie, dar n-ar fi mai bine să pictezi, să scrii o scrisoare, să coci o prăjitură, să plantezi ceva?

Cântărește bine între a vrea și a avea nevoie.

Șterge praful dacă e nevoie, dar vezi că timpul este limitat. Sunt râuri în care poți înota, munți pe care te poți cățăra, muzică de ascultat și cărți de citit. Ai prieteni de iubit și viață de trăit.

Șterge praful dacă e nevoie, dar afară e o lume întreagă. Soarele pe față și vântul prin părul tău. Fulgii de zăpadă și stropii de ploaie. Ține minte că ziua de azi nu se va întoarce niciodată!

Șterge praful dacă trebuie, dar să știi că bătrânețea vine și nu e cea mai prietenoasă. Va veni și timpul când va trebui să pleci și vei lăsa praf în urma ta. Adu-ți aminte că o casă devine un cămin atunci când poți să scrii în praful de pe mobilă ‘Te iubesc’. ”

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *