Schimbare radicală a vremii! Un nou avertisment de fenomene periculoase

Schimbare radicală a vremii! Un nou avertisment de fenomene periculoase

Mai avem două săptămâni și intrăm, oficial, în prima lună a verii, dar vremea nu ne dă pace. Avem parte de o nouă schimbare radicală. Este un nou avertisment de fenomene periculoase din partea specialiștilor. Autoritățile sunt în alertă.

Vremea continua să creeze probleme mari desi ne apropiem cu pași repezi de prima lună a verii. Vremea va fi instabilă în următoarea perioadă.

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat cum va fi vremea în București și în țară în următoarele trei zile și se pare că nu vom avea parte de prea mult soare.

Chiar dacă temperaturile maxime pot ajunge până la 25 de grade Celsius, cu înnorări accentuate și pe arii restrânse se vor semnala fenomente severe.

„Pe ansamblu, intervalul se va caracteriza printr-un regim termic al aerului normal, în cea mai mare parte a ţării. Temperatura medie diurnă a aerului se va situa între 9…21°C, valori apropiate de mediile climatologice, pe aproape întreg teritoriul agricol. Temperatura maximă a aerului se va încadra între 15…26°C, în toate zonele de cultură.

Temperatura minimă a aerului va fi cuprinsă între 2…15°C, în majoritatea regiunilor”, anunță Administrația Națională de Meteorologie, conform B1TV.

 

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *