Se spune că dacă prostia ar durea mulți sunt cei ce s-ar da cu capul de ziduri, ba chiar mai mult, s-ar marca pe ziduri locuri de dat cu capul. Neurologii au demonstrat faptul că durerea difuză, în sensul că sunt persoane care de nenumărate ori s-au lovit cu capul de tocul ușii și pe ei îi doare în fund.

Ceva asemănător se pare că au trăit și puciștii noștri, ale căror interese obscure de destabilizare a PSD-ului au rămas deocamdată necunoscute,  s-au lovit de multe ori cu capul de tocul  ușii, ultima dată cu ocazia puciului din recentul CEx național, dar se pare că nu au înțeles nimic. Din informații pe surse se pare că puciștii au întâlniri de taină prin care pun la cale o nouă încercare de lovitură de palat.

În aceste condiții cu toate că s-au lovit destul de zdravăn la cap pe ei continuă să-i doară în fund. Probabil că s-au obișnuit, iar după cum știm obișnuința este a doua natură. Firei lui Pandele i s-a urcat ”democrația„  la cap considerându-se probabil o a doua Ana Pauker a României, cea cunoscută și sub porecla de Stalin al României în fustă. Fi-rea știe că i-a trecut glonțul pe la ureche și că în momentul în care s-a propus excluderea sa în CEx, ținând cont de conjunctura extrem de favorabilă pentru Dragnea, ar fi fost exclusă din PSD fără drept de apel, devenind din acel moment istorie. Dragnea însă i-a mai acordat o șansă, uitând probabil că năravul din fire nu are lecuire.

Un alt PSD-ist încă, din nefericire pentru România, cu groaznice dureri de cap,  este și senatorul duplicitar Niculae Bădălău, cel căruia  Dragnea i-a acordat nenumărate șanse de vindecare. Când Bădălău a realizat că puciul este sortit eșecului, că visul lui de preamărire a eșuat, pe lângă durerea de cap l-a apucat și-o pântecariță soră cu enterocolita, urmare a unei presupuse toxiinfecții alimentare, că nu se știe ce-o mai fi mâncat, separat sau împreună cu colegii lui de puci, de a fost nevoit sărmanul să părăsească CEx-ul taman în momentul votului.  Să fi crezut oare ”săracul„ Bădălău că prin acest comportament duplicitar, pentru că de caracter nici nu mai poate fi vorba în cazul său, îl va mai păcăli a nu știu câta oară pe Dragnea ? Mira-m-aș.

Despre ceilalți puciști mari dătători cu capul în zid cum ar fi cel ce a avut șapca-n cap țigara-n gură, capul plin de băutură, tractorist pe arătură, despre cel ale cărui circumvoluțiuni în loc să le aibă pe creier le are pe frunte, de parcă ar fi un personaj din serialul SF STAR TREK și despre alții  vom vorbi într-o ediție viitoare a publicației noastre.

Prezentul articol este un pamflet.

I.C.MANDU        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *