Rotarienii giurgiuveni, prin actiunile lor caritabile, vin in sprijinul oamenilor

Rotarienii giurgiuveni, prin actiunile lor caritabile, vin in sprijinul oamenilor

Ateneul „ Nicolae Bălănescu ” din Giurgiu, în data de 24 octombrie va fi gazda unui grandios spectacol  folcloric în care organizatorii au atins două teme extrem de importante. Pe de o parte, cu prilejul acestui spectacol se celebrează centenarul Marii Unirii și nu în ultimul rând, un scop umanitar, cu ajutorul căruia se dorește implicarea cetățenească în salvarea vieții unui tânăr giurgiuvean victima unui accident teribil.

Unul dintre organizatori, așa cum am mai spus, este Ilie Klement, responsabilul  cu latura artistică, acea parte emoțională prin care sufleul omului atinge stări nebănuite de frumos atunci când muzica te  ridică până aproape de băierile cerului.

De latura pragmatică, economică, fără de care cele două teme propuse giurgiuvenilor cu prilejul acestui spectacol ar fi fost imposibil de realizat, s-au ocupat membrii Clubului Rotary  Danubius din Giurgiu. Așa cum știm Rotaryenii giurgiuveni nu se află la primul eveniment caritabil. De la înființarea acestui club și până în prezent au avut loc foarte multe acțiuni de acest gen despre care presa locală a scris în de-a lungul timpului.

Rotaryenii sunt convinși că acest spectacol, despre care spun că va fi unul extraordinar, își va atinge cele două țeluri, ambele foarte importante și anume celebrarea Centenarului Marii Uniri și strângerea de fonduri care sunt vitale pentru tânărul Ionuț Barbu.   

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *