PSD Giurgiu va avea in curand un presedinte interimar in locul senatorului Niculae Badalau

PSD Giurgiu va avea in curand  un presedinte interimar in locul senatorului Niculae Badalau

Azi, 29 decembrie a avut loc ultima conferință de presă din acest an a liderilor PSD Giurgiu. La conferință au fost prezenți toți cei cinci parlamentari cărora li s-a alăturat și președintele Consiliului Județean Giurgiu. În debutul conferinței de presă liderii partidului au ținut în mod deosebit să le transmită mesaje de felicitare giurgiuvenilor cu ocazia noului an și totodată să-i asigure că programul de guvernare, așa cum au promis în campania electorală, va fi urmat pas cu pas, ceea ce cu siguranță va duce la ridicarea nivelului de trai al tuturor românilor.

Noua funcție politică în care a fost investit senatorul Niculae Bădălău, și anume aceea de președinte executiv al PSD la nivel central atrage după sine demisia dumnealui din funcția de președinte al organizației județene a PSD Giurgiu. În acest context Niculae Bădălău a spus:

Această nouă funcție nu îmi dă posibilitatea să fiu în continuare și președintele Organizației Județene Giurgiu. Însă las în urma mea o echipă frumoasă, cu rezultate excelente. Săptămânile viitoare vom întruni Comitetul Județean Executiv Județean și vom lua o hotărâre pentru numirea unui președinte interimar … ”

Senatorul Bădălău cu toate insistențele jurnaliștilor prezenți nu a lăsat să-i scape numele celui care va fi numit președinte interimar. Întrebat de dată, când estimează că vor avea loc alegerile în cadrul PSD Giurgiu a făcut următoarele precizări:

„ Nu avem încă stabilit un calendar la Giurgiu, dar în primul rând ar trebui să facem alegeri în organizațiile unde am avut probleme, acolo unde avem interimate, acolo unde primarii nu mai vor să candideze și trebuie să găsim o altă structură politică care să construiască. Părerea mea din totdeauna a fost să delimităm un pic administrativul de politic. …”

I.C.MANDU                                                                                                        

 

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *