Preşedintele consiliului judeţean, Dumitru Beianu şi primarul oraşului, Adrian Anghelescu se întâlnesc cu autorităţile locale din oraşele Oradea şi Cluj

Preşedintele consiliului judeţean, Dumitru Beianu şi primarul oraşului, Adrian Anghelescu se întâlnesc cu autorităţile locale din oraşele Oradea şi Cluj

Încă de luni, 5 octombrie preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Dumitru Beianu şi primarul municipiului Giurgiu, Adrian Anghelescu  s-au deplasat în oraşele Oradea şi Cluj, oraşe pe care le-au dat ca exemple de bună practică în campania electorală pentru alegerile locale. Cei doi edili giurgiuveni vor intra în contactat cu autorităţile locale în vederea obţinerii unor repere administrative prin care judeţul şi oraşul Giurgiu să poată deveni cu adevărat oraş şi judeţ european după modelul Oradei şi Clujului.

Acum că alegerile locale s-au încheiat, printre cei care au contribuit la câştigarea alegerilor de către liberali îl putem nominaliza şi pe  Nicolae Florian. Toţi cei implicaţi au contribuit decisiv la schimbarea unui regim opresiv instituit de Niculae Bădălău şi finul acestuia, Marian Mina, ce nu trebuie confundaţi cu PSD-ul.  Fac această remarcă pentru că sunt adeptul pluripartidismului.  După părerea mea este necesar ca pe scena politică românească să existe un partid de stânga puternic care să poată asigura alternanţa la guvernare.

Revenind la Nicolae Florian, cu mai bine de un an de zile în urmă, atunci când l-am întrebat pe cine va susţine în campania electorală mi-a răspuns că va fi alături de echipa învingătoare. Cred că nici nu avea cum să nu fie alături de Adrian Anghelescu atâta timp cât el l-a promovat în politica giurgiuveană punându-l pe primul loc pe lista de consilieri locali în anul 2016. Încrederea lui în omul Adrian Anghelescu şi mai târziu în politicianul Adrian Anghelescu s-a dovedit a fi de bun augur pentru că Adrian a reuşit să câştige încrederea giurgiuvenilor care şi l-au ales primar.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *