Conferința de presă a PNL Giurgiu din 17 iulie a fost condusă de cei doi copreședinți Dumitru Beianu și Gheorghe Ștefan. Debutul conferinței i-a fost rezervat domnului Gheorghe Ștefan,  care a punctat implicarea dumnealui în ceea ce a dus la numirea domnului Beianu ca și partener egal în conducerea PNL-ului.

Crede că împreună vor reuși să reconstruiască marele puzzle PNL, ca acesta să redevină principala forță politică din Giurgiu și de ce nu, din țară. A dezaprobat modul neprincipial al unui  membru cu funcții în partid, care din motive numai de el știute, a atentat la imaginea unui alt coleg  de partid, intoxicând media cu informații  false, care oricând se pot întoarce împotriva lui ca un bumerang.  Despre ce i se va rezerva acelui om în partid, Gheorghe Ștefan a spus că, viitorul lui politic va sta totdeauna sub semnul întrebării, iar el nu concepe să colaboreze cu astfel de oameni, urmând ca timpul să le rezolve pe toate.

Domnul Dumitru Beianu a spus că este o onare pentru el să fie numit copreședinte al organizației județene a PNL Giurgiu. Este de asemenea convins că împreună cu Gheorghe Ștefan va face o echipă bună, care să relanseze PNL-ul pe eșicherul politic giurgiuvean și nu numai.  Legat de politicienii giurgiuveni a spus că regretă faptul că sunt anumite persoane care doresc ca Giurgiu să rămână în continuare un județ sărac. Acest lucru rezultând din modul deficitar în care s-au implicat în soluționarea gravelor probleme cu care se confruntă municipiul și județul Giurgiu, dând dovadă de o totală lipsă de interes față grijile și nevoile  giurgiuvenilor care i-au propulsat în funcții pe care nu le merită.

Despre domnul deputat Nicolae Florian a spus că este un om politic extrem de important și că dacă se decide să candideze pentru funcția de primar al municipiului Giurgiu din partea PNL este un lucru foarte bun, privit prin perspectiva omul politic și a notorității de care bucură în rândul giurgiuvenilor.

Spre finalul conferinței de presă a precizat faptul că datorită noii poziții pe care o ocupă în partid trebuie să se implice mai mult  în ceea ce privește identificarea de noi membrii și de realizarea unor structuri puternice de partid la nivel județean, din aceste considerente a decis să-și dea demisia din toate  ADI-urile în care deținea funcția de președinte onorific. În încheiere a dorit să facă public faptul că domnul Liviu Popazu a fost numit copreședinte al organizației municipale a PNL Giurgiu. 

I.C.MANDU

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *