Planul DIABOLIC al lui Liviu Dragnea! O va demite pe Viorica Dancila in curand! Care este motivul si cu cine o inlocuieste (SURSE)

Planul DIABOLIC al lui Liviu Dragnea! O va demite pe Viorica Dancila in curand! Care este motivul si cu cine o inlocuieste (SURSE)

Liviu Dragnea și-a întărit supremația în partid în ultima perioadă și este decis să nu ierte niciun trădător. El își dorește ca prin puterea exemplului să stopeze puciurile celor care sunt nemulțumiți de prestația lui în fruntea PSD.

Liviu Dragnea este foarte nervos că Paul Stănescu refuză să demisioneze din fruntea Ministerului Dezvoltării. Practic, în acest moment, baronul de Olt are în mâinele sale cheia către primarii din întreaga ţară, pentru că el împarte banii. Pentru a adânci criza în PSD, preşedintele Klaus Iohannis nu vrea să aprope destituirea acestuia şi înlocuirea lui cu Lia Olguţa Vasilescu, pe care deja a refuzat-o la Tranporturi.

Mai mulţi membri ai PSD susţin că Liviu Dragnea are un plan de rezervă şi că va merge cu el până la capăt pentru a forţa înlăturarea lui Stănescu. Mai exact preşedintele PSD ar fi de acord cu o moţiune împotriva Guvernului Dăncilă, care ar trebui să treacă.

Astfel Viorica Dăncilă nu ar mai fi premier şi de fapt niciun ministru nu ar mai fi ministru. Doar că ulterior, Dragnea ar numi-o tot pe Dăncilă în fruntea executivului. Mişcarea este, însă foarte riscantă pentru că preşedintele Iohannis este foarte decis să joace dur şi este foarte posibil să nu mai accepte ca actualul premier să mai fie numit încă o dată.

Probabil acest scenariu îi este prezentat lui Liviu Dragnea de sfătuitorii săi şi conform surselor Capital, Dragnea s-ar gândi să forţeze totuşi lucrurile pentru a-l obliga pe Stănescu să plece dacă nu găseşte vreo altă soluţie. Cert este că în aceste momente, atmosfera în PSD este una destul de tensionată şi că încă nu s-a luat nicio decizie finală.

De asemena, aceleaşi surse susţin că Dragnea se gândeşte că dacă Iohannis o refuză pe Dăncilă prima dată, o va numi pe Carmen Dan în funcţie şi atunci situaţia va fi una şi mai delicată pentru preşedinte fiindcă nu prea va mai putea să o respingă.

Sursa: Capital.ro

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *