Peste 90 de jandarmi au acționat zilnic în perioada 23-26 februarie a.c.

În perioada 23-26 februarie a.c. aproximativ 90 de jandarmi au acționat zilnic pentru a asigura un climat de ordine și siguranță publică. Jandarmii au fost prezenți în mijlocul cetățenilor din municipiul Giurgiu, orașele Bolintin Vale, Mihăilești, precum și în comunele Ghimpați, Clejani, Roata de Jos, Călugăreni, Adunații Copăceni, Buturugeni și Ogrezeni.

Pe timpul misiunilor au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 400 lei pentru adresarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare și pătrunderea, cu încălcarea normelor legale de acces în sediul Tribunalului și Judecătoriei Giurgiu și școlii generale din localitatea Podul Doamnei.

Pentru a preveni faptele antisociale, jandarmii au acționat în fiecare zi în zona instituţiilor de învăţământ (liceele teoretice „Tudor Vianu” și „Nicolae Cartojan”, liceul Tehnologic, grupul școlar „Viceamiral Ioan Bălănescu”,Liceul Tehnologic “Dimitrie Bolintineanu” din oraşul Bolintin Vale, Liceul Tehnologic “Tiu Dumitrescu” din localitatea Mihăileşti, școlile generale din Clejani și Ghimpați), fără să înregistreze incidente.

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *