Parfumul Scheletului lui Badalau, director general interimar al Administratiei Porturilor Dunarii Fluviale Giurgiu

Parfumul Scheletului lui Badalau, director general interimar al Administratiei Porturilor Dunarii Fluviale Giurgiu

Ministerul Transporturilor condus de catre Felix Stroe a decis ca incepând de ieri, 30 octombrie 2017, Alin Guţu sa fie noul director general interimar al Administraţiei Porturilor Dunării Fluviale S.A Giurgiu.

Postul era vacant, în urma suspendării din funcţie a fostului director, Matei Cristian, ca urmare a punerii sale sub control judiciar, în urma trimiterii în judecată de către DNA pentru abuz în serviciu. Conducerea APDF a fost asigurată până în prezent de către Maria Toader, directorul economic al societăţii.
În ultimii ani, Alin Guţu a mai ocupat funcţiile de director şi director adjunct în cadrul Direcţiei judeţene de Mediu şi Dezvoltare Rurală, aflată în subordinea Consiliului judeţean Giurgiu. Alin Gutu este un traseist politic, trecand pe la PSD, apoi la PNL si a revenit din nou la PSD, fiind, in prezent, un apropiat al presedintelui Consiliului Judetean Giurgiu, Marian Mina- „Scheletu”, finul baronului PSD Niculae Badalau. Insa ceea ce se stie mai putin la Ministerul Transporturilor este ca Alin Gutu este cunoscut in Giurgiu sub numele de „Parfum” pentru ca in anii trecuti, tot timpul umbla cu o plasa plina cu diverse parfumuri pe care le vindea amatorilor de chilipiruri.

Ion Teleanu

Sursa ziua news.ro

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *