Opozitia facuta de consilierii judeteni ai PNL exista, dar lipseste cu desavarsire …

Opozitia facuta de consilierii judeteni ai PNL exista, dar lipseste cu desavarsire …

Conferinţa de presă săptămânală a PNL Giurgiu din data de 26 mai a fost ţinută de prim vicepreşedintele Noruţ Stănişteanu şi secretarul general Costel Dumitru.

Cei doi lideri au vorbit despre reformarea partidului.  Printre altele au ţinut să precizeze faptul că organizaţia  PNL Giurgiu îl va susţine pentru funcţia de preşedinte al PNL-ului la nivel naţional pe Cristian Buşoi cu ocazia alegerilor ce urmează să aibă loc pe data de 17 iunie. Personal cred că nu este ideea cea mai inspirată, dar după cum a spus Noruţ Stănişteanu până pe data de 17 iunie nu exclude posibilitatea ca opţiunea partidului să se îndrepte către un alt candidat.

Legat de demisiile în alb solicitate de BPJ consilierilor judeţeni, demisii cu care aceştia în mod surprinzător au fost de acord, s-a făcut precizarea că acestea într-adevăr le-au fost solicitate consilierilor argumentând că au făcut acest lucru pentru că cel puţin până acum opoziţia făcută de PNL  PSD-ului la nivelul Consiliului Judeţean există, dar lipseşte cu desăvârşire.  

I.C.MANDU        

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *