Olaru a fost, Vlaicu este candidatul PNL pentru Senat

Olaru a fost,  Vlaicu este candidatul PNL pentru Senat

Niciodată să nu spui niciodată. După dispute aprige, după ce listele cu candidații pentru alegerile parlamentare au fost „bătute-n cuie”, domnul Gheorghe Ștefan, președintele organizației județene a PNL Giurgiu a ieșit în conferință de presă și a anunțat lista candidaților aleși democratic, după spusele dumnealui, listă care îl are în  frunte pentru Camera Deputaților pe domnul Gheorghe Ștefan, secondat de domnul Marian Măroiu, iar cap de listă pentru Senat, domnul Olaru.

Pe surse am aflat că lista candidaților PNL pentru alegerile parlamentare a fost modificată, primul loc pentru Senat fiind de această dată ocupat de domnul Dan Vlaicu care își exprimase intenția de a candida pentru Senat încă de la întocmirea primei liste, numai că poziția ce i-a fost oferită era una neeligibilă. Care au fost motivele ce au determinat o astfel de răsturnare a situației nu suntem încă măsură să vă oferim amănunte. Cert este că acum știm cu certitudine că primul loc pe lista senatorilor îl ocupă Dan Vlaicu.  Președintele partidului  ne-a confirmat telefonic faptul că miercuri, 21 septembrie, în cadrul Biroului Politic Județean s-a hotărât, de această dată sperăm noi definitiv și irevocabil, ca Dan Vlaicu să fie candidatul PNL pentru Senat.

Tot în ședința Biroului Politic Județean de miercuri, 21 septembrie a fost aprobată și revenirea în PNL Giurgiu a „fiului rătăcitor”, respectiv domnul Ionel Dinu.

I.C. MANDU       

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *