O noua „gluma” facuta de PSD Giurgiu

O noua „gluma” facuta de PSD Giurgiu

Glumele „bune” din PSD Giurgiu continuă. Ultima şi cea mai de calitate dintre ele am citit-o într-o publicaţie locală, în cuprinsul cărei scria că Elena Dinu, deputat de Giurgiu, la viitoarele alegeri locale va fi  candidatul pentru funcţia de primar al municipiului reşedinţă de judeţ. Sună pompos nu ? Şi mie mi se pare la fel. Este nedrept să-i dăm o astfel de titulatură pompoasă unui orăşel de provincie ce tinde să se transforme într-un oraş bacovian, dar cu un PUZ de perspectivă  ce se vrea să  transforme târgul nostru prăfuit într-un oraş al viitorului SF.

Ei bine, cea care vrea să transforme oraşul într-o oază cu oameni fericiţi este Elena Dinu. Să-şi dorească oare PSD-ul să piardă controlul asupra primăriei !!! Mira-m-aş. Cred că mai de grabă PSD-ul îşi pregăteşte un candidat surpriză pentru alegerile locale, pe care doreşte să-l ţină ascuns de ochii presei, în ideea de a nu-l transforma într-o ţintă mediatică. În acest context o aruncă la înaintare pe Elena Dinu, cea care trăieşte după propria afirmaţie într-o republică prezidenţială. O şti dumneaei ceva legat de republica prezidenţială, dar ţine secret acest lucru.

Aşadar până ce PSD-ul îşi va prezenta candidatul real pentru primărie nu ne rămâne decât să-i urăm succes doamnei deputat Elena Dinu să câştige primăria Giurgiu atunci când România va deveni republică prezidenţială …

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *