Marcelică Ciolacu, invitatul special la ziua lui Bădălău

Marcelică Ciolacu, invitatul special la ziua lui Bădălău

Zilele trecute Niculae Bădălău şi-a serbat ziua de naştere ca orice cetăţean onest din ţărişoara noastră. Din salariul lui de bugetar nu şi-a permis să invite săracul decât câteva sute de persoane alese pe sprânceană.

Invitatul de onoare a fost Marcelică Ciolacu care prins cu treburile statului, mă refer la statul degeaba, a venit îmbrăcat înr-o ţinută total neadecvată momentului, fiind îmbrăcat ca şi cum s-ar fi dus la o bodegă să ardă un ţoi de ţuică din pufoaică, asta în timp ce amfitrionul şi invitaţii săi purtau costume cărora dacă le vedeai emblema firmei care le-a confecţionat cu siguranţă te lua cu leşin gândindu-te  că valoarea maşinii pe care tu o conduci nu valorează nici cel puţin jumate din cât costă un costum purtat de aceşti snobi. Ce nu ştie Marcelică este faptul că mai toţi cei care i-au trecut pragul şi s-au afişat cu Bădălău zile bune nu prea au avut.

Ponta a fost dat afară din PSD, a înfiinţat un partid care deja a făcut implozie. Dragnea a pierdut partidul şi s-a dus la puşcărie. Dăncila este la un pas să fie dată afară din PSD, asta după ce a fost premierul României şi preşedintele partidului. Codrin, Ţuţuianu, Tudose, Todorivici şi lista-i lungă, pe toţi Bădălău i-a ajutat să ajungă cavaleri ai tristei figuri.

Aşa că, Marcelică să nu cumva să crezi că Bădălău te-a invitat aşa de dorul lelii. La Bădălău scopul scuză absolut totdeauna mijloacele. În primul rând a vrut să le arate primarilor şi celorlalte slugi că la ordinul lui chiar şi  Marcelică aleargă ca un apucat doar ca să răspundă prezent. În al doilea rând a vrut să-ţi arate ţie, Marcelică, de cât de important este el în Giurgiu atât timp cât deţine controlul primarilor. Ca şi cum tu nu ai şti Marcelică că primarii se reorientează funcţie de cum bate vântul … puterii. Azi îi ai pe primari, mâine nu-i mai ai , cu sau fără OUG 55 …

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *