Mai tare ca Elena Udrea! Sefa de la Hexi Pharma, in celula cu aer conditionat, termopan si televizor!

Mai tare ca Elena Udrea! Sefa de la Hexi Pharma, in celula cu aer conditionat, termopan si televizor!

Flori Dinu, directoarea firmei Hexi Pharma, și-a petrecut noaptea de vineri spre sâmbătă în Arestul Central al Poliției Capitalei sub puterea ordonanței de reținere de 24 de ore. Colaboratoarea lui Dan Condrea, mort într-un teribil accident rutier produs chiar înainte cu o zi să fie audiat, a fost ”cazată” într-o celulă modernizată cu geamuri termopan, aparat de aer condiționat și televizor.

Pe vremea când Elena Udrea – fosta blondă de la Cotroceni -,  făcea cunoștință cu ”Beciul Domnesc” condițiile din arest erau grele, așa cum chiar politicianul a spus-o, după eliberare, ori de câte ori a avut ocazia: wc ”turcesc”, pereți scorojiți, cercevele din lemn la geamuri, mizerie și un aer irespirabil din cauza lipsei aparatelor de aer condiționat. Șederea de o noapte a directoarei Hexi Pharma, într-una dintre celulele arestului VIP-urilor a fost, spun surse apropiate anchetei, ceva mai  plăcută pentru că, între timp, proiectul norvegian de modernizare a  tuturor camerelor de detenție a mai avansat. Prin urmare, la capitolul ”stele”, Flori Dinu a fost ceva mai norocoasă decât Udrea. ”A fost repartizată într-o cameră modernizată cu ferestre tip termopan, igienizată, zugrăvită proaspăt și dotată cu aer condiționat. A beneficiat și de existența unui televizor în celulă care aparține unei arestate”, ne-au dezvăluit surse judiciare.

Cum între timp wc-urile turcești și dușurile au fost și ele ”atinse” de modernizare, Flori Dinu – cercetată în uriașul scandal național legat de dezinfectanții diluați -,  s-a  putut bucura de intimitate folosind noile instalații sanitare, dar și vasele de wc din aluminiu – modelele alese după implicarea părții norvegiene care asigură finanțarea proiectului de  modernizare arestului Central al Poliției Capitalei. Flori Dinu a părăsit sâmbătă celula de lux și acum este cercetată în libertate, sub control judiciar.

Sursa libertatea.ro          

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *