Lupul tânăr îşi schimbă părul, dar năravul ba …

Lupul tânăr îşi schimbă părul, dar năravul ba …

Când am auzit că senatorul Niculae Bădălău va pleca la Curtea de Conturi am crezut că dinastia Bădălău la Giurgiu a luat sfârşit. Chiar în sinea mea mă bucuram că Marian Mina, un lup tânăr cum îl gratula Bădălău, ar putea prelua frâiele partidului gândindu-mă că tânăr fiind are o altă viziune despre felul cum se poate face politică. Din păcate azi am realizat că lupul tânăr îşi poate schimba părul, dar năravul cu care a fost infectat nu are lecuire.

În conferinţa de presă a PSD-ului giurgiuvean Marian Mina preşedinte încă al Consiliului Judeţean Giurgiu a spus că salariaţii de la Protecţia Copilului îşi vor lua salariile restante pe cele două luni de întârzire. În aceste condiţii se pune întrebarea: Atunci ce rost a avut Mariane să îţi baţi joc  timp de aproape trei luni de acei oameni, să le laşi copiii să sufere de foame, să suporte penalităţi la creditele pe care majoritatea le au, ce sens a avut să le calci demnitatea în picioare când puteai să le plăteşti salariile la timp fără să-i umileşti ? Te făceai că plângi de mila lor în timp ce tu şi ai tăi v-aţi luat salariile. Nu ştiu cu ce tupeu te puteai uita în ochii acelor oameni necăjiţi, ba mai mult să-i şi compătimeşti, când de fapt tu erai vinovat pentru suferinţa lor.

În aceeaşi conferinţă de presă a mai lansat o gogoriţă. Spunea că ei, PSD-iştii au strâns semnături pentru o moţiune de cenzură să dea jos guvernul şi că mai au nevoie doar de semnăturile celor de la ALDE şi PRO România. Cât de prost poate fi cineva să vă creadă că în condiţiile în care urmează o criză economică majoră, când cazurile de coronavirus cresc mai mult decât în plină pandemie, voi, PSD-iştii doriţi să preluaţi guvernarea ? Asta-i vrăjeală de boschetari care cer un leu pentru pâine dar ei în realitate vor să cumpere aurolac. Cam tot aşa sunteţi voi, marea majoritate a  PSD-iştilor. Vreţi să vă daţi de salvatori, chipurile doriţi să veniţi la guvernare, dar în realitate în aceste momente de criză fugiţi de guvernare ca dracu de tămâie !  Ştiţi că nu sunt bani, dar electoral cereţi creşterea pensiilor cu 40%, aşa de-a valma,  şi la ăla cu 30 de mii de lei şi la ăla cu o mie de lei. Dar de ce nu cereţi voi, şi cu asta nu numai eu aş fi de acord şi chiar nu m-ar interesa de unde face rost guvernul de bani,  să crească pensiile cu 50% la toţi cei care au pensii de până în 2.000 de lei. Şi mai spuneţi despre voi că sunteţi partidul oamenilor săraci !  Ce paradox ordinar !  Partidul săracilor cu cei mai bogaţi politicieni …

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *