Liderul PSD din oraşul Mihăileşti, Ion Constantin Tudose credea că dispoziţiile Ordonanţei Militare sunt date pentru alţii nu şi pentru el …

Liderul PSD din oraşul Mihăileşti, Ion Constantin Tudose credea că dispoziţiile Ordonanţei Militare sunt date pentru alţii nu şi pentru el …

Personajul din centrul fotografiei flancat de preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina şi deputatul PSD Elena Dinu se numeşte Ion Constantin Tudose şi este preşedintele organizaţiei PSD din oraşul Mihăileşti.

Conform unor informaţii pe surse, azi, 03 aprilie, în jurul orei 14:30,  Ion Constantin Tudose se afla într-o staţie PECO la volanul unui autoturism marca Volkswagen Passat înmatriculat cu numărul GR 79 NLC  pe raza oraşului Mihăileşti. Un agent al Poliţiei Locale Mihăileşti  conform Ordonaţei Militare i-a solicitat să prezinte declaraţia pe proprie răspundere, sau după caz, adeverinţa eliberată de angajator şi actul de identitate, documente ce este obligatoriu să le aibă asupra lor toţi cetăţenii acum când este decretată starea de urgenţă şi care trebuie prezentate organelor de poliţie atunci când aceştia le solicită.

Ion Constantin Tudose nu a dorit să prezinte niciun fel de adeverinţă şi actul de identitate considerând probabil că un lider PSD este mai presus de lege. La insistentele agentului de poliţie locală opreşte autoturismul doar ca să-i adreseze injurii agentului, după care a demarat în trombă. Drept pentru care agentul  de poliţie i-a întocmit proces verbal de amendă.

Pentru verificarea informaţiilor primite l-am contactat telefonic pe şeful de serviciu al Poliţiei Locale din oraşul Mihăileşti, Gâjâială Adrian care ne-a confirmat incidentul precizând că Ion Constantin Tudose pentru nerespectarea legii a fost sancţionat conform Ordonanţei Militare.

Cred că acum a înţeles şi Ion Constantin Tănase că atunci când este decretată Starea de Urgenţă chiar dacă eşti lider PSD trebuie să respecţi legea, iar necunoaşterea ei nu te exonerează de vină.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *