Liderii cu pedigree din PSD vor să scape partidul de foştii PD-işti Marian Mina şi Elena Dinu

Liderii cu pedigree din PSD vor să scape partidul de foştii PD-işti Marian Mina şi Elena Dinu

Începând cu a doua zi după ce Niculae Bădălău, chiar şi formal s-a retras din politică, îl avem drept exemplu în acest sens  pe Sorin Grindeanu fostul prim ministru care a după ce şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al ANCOM revenit în PSD, am fost sunat şi chiar m-am întâlnit cu câţiva lideri PSD din garda veche a partidului.

Toţi şi-au arătat nemuţumirea faţa de actuala conducere a PSD Giurgiu care au contribuit decisiv, după cum spun ei, la câştigarea alegerilor locale de către PNL. Unul dintre cei cu care am discutat încărcat de amărăciune spunea:

“Dacă  fostul preşedinte al partidului Marin Cristea ar avea posibilitatea să vadă pe mâna cui a încăput partidul s-ar răsuci în mormânt. Este inadmisibil ca doi PD-işti, Marian Mina care ne înjura ca la uşa cortului pe toţi PSD-iştii atunci când era doar un simplu casier la AND şi Elena Dinu, o altă PD-istă care cânata alături de Băsescu şi Elena Udrea “mărul copt”  acum ăştia  conduc partidul !!! Aşa ceva este de necrezut şi totuşi se poate. Unde sunt din primele rânduri ale partidului, cei care au pus umărul la formarea acestui partid ? Unde este domnule Doru Nedelcu, Costică Sima, Pepi Mustăţeanu, Aurelia Dobre, Tudorel Ţone, Victor Boiangiu, Cristian Marciu, subsemnatul şi mulţi alţii pe care-i rog să mă scuze că nu îi nominalizez pe toţi, unde sunt aceşti oameni ?  S-au găsit aceşti neica nimeni să pună fundul pe un partid, partid la baza căruia noi am pus cărămidă cu cărămidă ca să-l construim!

Unde s-a mai pomenit ca cei din conducerea unui partid care au pierdut alegerile, pentru că la Giurgiu asta s-a întâmplat, PSD-ul a pierdut alegerile, să fie puşi cap de listă la alegerile parlamentare doi parveniţi din PD ?“

Un alt interlocutor la fel de supărat din acelaşi motiv a mers mult mai departe spunând că deja s-au constituit într-un grup de iniţiativă care se vor duce la conducerea centrală a partidului şi vor cere destituirea din funcţile interimare deţinute de Marian Mina şi Elena Dinu, radierea lor după lista alegerilor parlamentare, iar în final să ceară excluderea acestora din partid.

Fără alte comentarii.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *