Ionel Dinu revine …

Ionel Dinu revine …

În mandatul trecut al Consiliului Local Giurgiu, sarea și piperul din timpul ședințelor era dată  de fostul consilier local Ionel Dinu. Un nonconformist autentic care absolut totdeauna avea tăria să spună lucrurilor pe nume, chiar dacă de foarte multe ori îi deranja pe cei care se simțeau cu musca pe căciulă.  Din toate luările lui de cuvânt se simțea naționalistul local, omul care-și iubește orașul,  capabil oricând să se bată cu cei, alături de care, cu doar o ședință înainte votase, dacă considera că proiectul de hotărâre propus de executiv era benefic pentru locuitorii orașului. Ionel Dinu a fost un solitar. Nu de puține ori era singur împotriva tuturor. Un om care timp de patru ani cât a durat mandatul său s-a bătut pentru ca oamenilor să le fie mai bine.

Dar … din păcate la alegerile locale a ratat șansa să mai fie consilier. Nu am să încerc acum să despart firul în patru ca să descopăr de ce s-a întâmplat așa, și nu altfel, care au fost cauzele sau considerentele  care au determinat un asemenea deznodământ, când un om care și-a dorit mai binele pentru concetățenii săi nu mai este în acest mandat consilier local.  Un lucru este cert: Ionel Dinu reînvie precum pasărea Phoenix din propria-i cenușă. Vocea puternică și inconfundabilă a carismaticului consilier există posibilitatea să se facă din nou auzită pe scena politică giurgiuveană. Pe surse, am aflat că domnul Dinu este curtat de Partidul România Unită, partid care a stârnit vii polemici în spațiul public.

Mânat de curiozitate l-am contactat telefonic pe domnul Ionel Dinu care ne-a confirmat faptul că se află în stadiu de discuții, negocieri cu PRU, și că nu exclude posibilitatea să se reîntoarcă în politica locală ca reprezentant al acestui partid, despre care spunea Ionel Dinu are șanse foarte mari să facă o figură foarte frumoasă în politica națională. Și, atenție !!! A mai spus Ionel Dinu, politică națională făcută de un partid naționalist, dar nu extremist. În acel moment l-am recunoscut pe Ionel Dinu.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *