USILE PLR-ULUI RAMAN IN CONTINUARE DESCHISE…A DECLARAT NICU STEFAN

USILE PLR-ULUI RAMAN IN CONTINUARE DESCHISE…A DECLARAT NICU STEFAN

Într-o recentă conferință de presă, Nicu Ștefan membru în Biroul Politic Județean al PLR, viitor ALDE a vorbit despre beneficiile noului cod fiscal criticând poziția PNL, care în prima fază a fost de acord cu adoptarea noului cod fiscal, pentru ca ulterior, funcție de poziția președintelui Klaus Iohannis care și-a exprimat dezacordul pentru adoptarea codului fiscal, imediat PNL-ul și-a schimbat radical poziția. Acest  fapt duce la întârzierea unor măsuri benefice pentru România, măsuri ce ar fi dus la o relaxare fiscală și creștere economică.

În continuare Nicu Ștefan a vorbit despre foarte buna organizare a  PLR-ului atât la nivel municipal, cât și la nivel  județean fapt ce a dus la identificarea de noi membrii, oameni valoroși care cred în valorile liberale autentice. A precizat de asemenea că ușile partidului rămân în continuare deschise pentru cei care doresc să se înscrie în PLR.

În finalul conferinței de presă Nicu Ștefan a făcut public faptul că intenționează să candideze pentru fotoliul de primar. Pentru acest lucru mai întâi intenționează ca numele lui să apară în lista sondajului de opinie comandat de partid, alături de numele celorlalți colegi de partid care intenționează de asemenea să candideze la fotoliul de primar.  Candidatul cel mai bine plasat în opțiunile alegătorilor în urma sondajului de opinie va fi candidatul ALDE pentru funcția de edil șef al orașului.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *