EXPLOZIV !!! Viorica Vasilica Dăncilă va fi în curând preşedintele interimar al PSD Giurgiu

EXPLOZIV !!! Viorica Vasilica Dăncilă va fi în curând preşedintele interimar al PSD Giurgiu

Fostul preşedinte al consiliului judeţean, Marian Mina, de curând numit preşedinte interimar al PSD Giurgiu, nu de puţine ori m-a făcut mincinos atunci când am scris adevăruri insurmontabile. M-a făcut mincinos când am scris că fostul subprefect Fabian Tîrcă urmează să fie demis. La nici două săptămâni Fabian Tîrcă a fost demis. M-a făcut mincinos când am scris că a fost contact direct cu locotenent colonelul Radu Covaci, şeful ISU Giurgiu depistat pozitiv cu noul coronavirus, motiv pentru care m-a reclamat la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, mai cunoscută sub denumirea de DIICOT.  Asta e ! În accepţiunea lui Mina sunt terorist pentru faptul că am scris un adevăr pe care-l voi demonstra şi pentru care îi voi cere daune morale în valoare de un leu.

M-a făcut mincinos pentru că am scris că Viorica Vasilica Dăncilă va figura pe listele PSD Giurgiu cu ocazia alegerilor parlamentare.  Din dorinţa de a nu mă afla într-o gravă eroare mi-am verificat sursa din Kiseleff, care de această dată mi-a dat o informaţie bombă :  Viorica va candida la Giurgiu pentru Parlament şi mai mult decât atât,  în foarte scurt timp Viorica Vasilica Dăncilă va fi numită preşedinte interimar la PSD Giurgiu.

În spiritul patriotismului local, sincer eu personal îl doream pe Marian Mina să fie în continuare preşedintele PSD Giurgiu şi candidat pe prima poziţie pentru Parlament.

 Fără alte comentarii.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *