Eclipsa inelară de Soare, 26 decembrie 2019. FENOMEN rar ce nu trebuie ratat

Eclipsa inelară de Soare, 26 decembrie 2019. FENOMEN rar ce nu trebuie ratat

A treia si ultima Eclipsa de Soare a anului 2019 are loc pe 26 decembrie si este singura eclipsa inelara din acest an , numita adesea si eclipsa “inelului de foc”.

Eclipsa are loc  in momentul de Luna Noua in Capricorn cand Soarele si Luna ocupa acelasi grad 4:07 Capricorn in apropierea Nodului Sud lunar pe gradul 8:23 Capricorn, scrie astrocafe.ro.

Fenomenul aduce preocupari legate de trecut si viitor, camin, traditie, cariera, parinti, statut social, ambitii profesionale, functii inalte, constructii durabile prin munca, efort indelung, rabdare, atentie, initiere si ucenicie.

Cu Eclipsa de Soare in Capricorn in casa I, accentul este pus pe dezvoltarea personala. Ni se ofera o sansa de a redefini complet cine suntem, cum dorim sa fim vazuti si ce impact dorim sa producem asupra celorlalti, asupra mediului nostru. Dar pentru asta trebuie sa dam drumul anumitor obiceiuri fizice si emotionale, trecutului si tuturor povestilor care ne limiteaza si ne obliga, asa realitatea noastra se schimba. Este timpul sa “nastem un om nou din noi”, sa tratam cu dragoste fiecare imperfectiune, sa acceptam cusururile noastre care fac parte din noi.

 

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *