Dragnea tipa la Soros iar finul lui Badalau da bani oamenilor lui Soros

Dragnea tipa la Soros iar finul lui Badalau da bani oamenilor lui Soros

Liviu Dragnea a declarat cu ceva timp in urma că ancheta DNA care vizează aspecte publicate de Rise Project nu are nicio legătură cu el.

„În ceea ce priveşte comunicatul DNA-ului. Eu am citit comunicatul DNA, nu mi-am văzut numele acolo. (…) Nu are cum să aibă legătură cu mine nicio anchetă legată de Brazilia, pentru că nu am afaceri în Brazilia, nu am nicăieri vreo afacere şi nu am făcut nicio infracţiune nici acolo, nici aici”, a spus liderul social-democraţilor. Baronul de Teleroman a mai susținut că „totul pleacă de la George Soros”. „În ultimele luni am avut poziţii destul de dure şi le am în continuare vizavi de acest personaj malefic care este George Soros şi îi transmit şi acum: Nu o să cedez! Totul pleacă de la Soros, de la răul pe care vrea să-l facă în această ţară şi nu numai în această ţară. E simplu. (…) E o certitudine că e o chestiune foarte organizată”, a afirmat acesta.

 Insa, ceea ce a omis Dragnea sa spuna sau poate nu stie este faptul ca ONG-urile si oamenii lui Soros sunt finantati si de catre institutii publice controlate de oamenii impusi de PSD si un exemplu elocvent in acest sens este Giurgiu.

Pe data de 3 octombrie 2017, Consiliul Judetean Giurgiu condus de catre Marian Mina, finul baronului Niculae Badalau, a adoptat Hotararea nr.190/2017 privind aprobarea proiectului “Dezvoltarea sistemului de management anticorupţie la nivelul judeţului Giurgiu – SisABC”şi a cheltuielilor legate de proiect. In hotarare se spune ca „Proiectul se depune de către Consiliului Judeţean Giurgiu în parteneriat cu Fundația Centrul de Resurse Juridice” si „se implementează sprijinul tehnico-logistic al Direcției Generale Anticorupție”.

 Deci, Consiliul Judetean Giurgiu este partenerul Fundației Centrul de Resurse Juridice, care „este o organizaţie non-guvernamentală, înfiinţată în anul 1998 de către Fundaţia pentru o Societate Deschisă”. Adica, Consiliul Judetean Giurgiu a devenit, prin banii publici ai giurgiuvenilor, partenerul unei fundatii infiintate si finantate de George Soros.

Totodata, in Hotararea nr/180/2017 se mentioneaza ca „valoarea totală estimată a bugetului proiectului este de 399.990 lei”, iar „valoarea bugetului proiectului aferent Consiliului Judeţean Giurgiu în calitate de Solicitant, este în sumă totală de 284.754 lei”. Practic, Consiliul Judetean Giurgiu pastorit de finul lui Badalau contribuie la derularea acestui proiect implementat de un ONG a lui Soros cu vreo 63.000 de euro. Oare Dragnea nu stie acest amanunt?!

Ion Teleanu

Sursa Ziua News.ro 

 

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *