DOI TINERI RETINUTI PENTRU FURT DE AUTOTURISME

DOI TINERI RETINUTI PENTRU FURT DE AUTOTURISME

La data de 29.09.2015 polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale de la I.P.J. Giurgiu au documentat activitatea infracțională a lui N. B. M., un tânăr de 28 ani, din municipiul Giurgiu și I. I. M., de 36 ani din comuna Daia, județul Giurgiu, bănuiți de comiterea mai multor infracțiuni de furt de pe raza municipiului Giurgiu.

          În urma cercetărilor efectuate și activităților investigative desfășurate de polițiști s-a stabilit că cei doi bărbați, în perioada 23-29.09.2015, au sustras trei autoturisme de pe raza municipiului Giurgiu, pe care le-au folosit în interes propriu și din care au comercializat diverse bunuri. Totodată, cei doi au sustras mai multe bunuri din incinta unei societăți comerciale (stație de alimentare cu carburanți) situată în afara localității Uzunu din județul Giurgiu și au condus autovehicule pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

          În sarcina celor doi s-au reținut și infracțiunile de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere

          Cei doi bărbați au fost reținuți, pe bază de ordonanță, pentru o perioadă de 24 de ore, fiind cercetați pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat, furt în scop de folosință și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă fără permis de conducere, urmând ca în ziua de 30.09.2015 să fie prezentați unității de Parchet cu propunere de arestare preventivă în vederea sesizării judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Giurgiu.

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *