Descoperire de senzatie in Antarctica

Descoperire de senzatie in Antarctica

O imagine care pare a fi o piramidă  asemănătoare cu cele din Egipt a fost descoperită în Antarctica, a pus pe gânduri oamenii de știință.

Imaginile bizare din Antarctica au fost  descoperite cu ajutorul Google Earth, fiind vorba de trei structuri piramidale care amintesc de celebrele construcții din Egipt făcute cu mii de ani în urmă.

Piramidele din Antarctica sunt acoperite de gheață și zăpadă dar au resuscitat o serie de teorii care spun că teritoriul antarctic a fost locuit de oameni cu milenii în urmă, când clima era mult mai prietenoasă.

O serie de descoperiri ale biologilor i-au făcut pe oamenii de știință să creadă că în urmă cu 100 de milioane de ani peisajul din Antarctica semăna foarte mult cu pădurile tropicale din Noua Zeelandă se azi, potrivit Express.co.uk.

Unii dintre experți s-au aventurat să spună că Antarctica a găzduit pe vremuri o civilizație similară cu cele din Africa, Asia și Europa.

Dacă structurile descoperite acum se dovedesc a fi făcute de mâna omului, istoria umanității așa cum o cunoaștem azi s-ar putea schimba radical.

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *