Deputatul ALDE, Toma Petcu vrea ca in bugetul national, inca inexistent, sa figureze cat mai multi bani pentru investitii

Deputatul ALDE, Toma Petcu vrea ca in bugetul national, inca inexistent, sa figureze cat mai multi bani pentru investitii

Conferinţa de presă de joi, 31 ianuarie, a formaţiunii politice ALDE, filiala Giurgiu, la care a participat preşedintele partidului, deputatul Toma Petcu a fost una ce se poate încadra în limitele normale a conferinţelor de presă ALDE.

În prima parte a conferinţei deputatul şi-a exprimat nemulţumirea vis-à-vis de deserviciile pe care le face preşedintele ţării Klaus Iohannis prin nenumirea unor ministri la cele două ministere conduse prin interimat, respectiv ministerul Transporturilor şi cel al Dezvoltării în  contextul în care România deţine preşedenţia Consiliului Europei. Punct de vedere exprimat şi cu alte ocazii.

Legat de bugetul încă inexistent Toma Petcu a spus că se doreşte a fi un buget echilibrat, buget în care formaţiunea politică din care face parte doreşte să fie prevăzute sume cât mai mari pentru dezvoltare.

Despre ce s-ar putea face pentru dezvoltarea economică a judeţului Giurgiu, preşedintele ALDE Giurgiu consideră că este imperios necesar ca fluviul Dunărea să devină navigabil şi pentru navele cu un pescaj mai mare deoarece acum, din cauza pragurilor de nisip existente formate pentru că în ultimii ani nu s-a mai făcut o dragare corespunzătoare, mai ales în timpul verii când cantitatea de apă pe Dunăre scade nu pot circula decât navele fluviale cu pescaj mic.  Şi acest subiect a fost prezentat pe posturile de televiziune de la Bucureşti  acolo unde Toma Petcu are o prezenţă cu mult peste aşteptări.

Singura noutate, dacă se poate spune aşa, Toma Petcu l-a prezentat pe Ionel Muscalu candidat din partea ALDE Giurgiu  pentru alegerile europarlamentare ce urmează să aibă loc în această primăvară spunând că se va bate ca să obţină pentru Ionel Muscalu o poziţie cât mai apropiată de vârful listei candidaţilor ALDE. Ionel Muscalu a mai candidat pentru o funcţie de europarlamentar din partea PNL-ului, atunci când PNL Giurgiu era pe val. Din păcate atunci a muncit ca altul să ajungă la Bruxelles. M-ar bucura să nu se mai repete istoria. Dar sincer, sinceritate din cauza căreia am pierdut de cele mai multe ori, Ionel Muscalu nu are nici cea mai mica şansă să ajungă europarlamentar.  

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *