Cutremur de 8,5 grade in Japonia. Monica Tatoiu, surprinsa de seism

Cutremur de 8,5 grade in Japonia. Monica Tatoiu, surprinsa de seism

Cutremur de 8,5 grade în Japonia. Vedetă din România, surprinsă de seism

Un cutremur de magnitudine 8,5 a zguduit, sâmbătă, Japonia. Vedeta din România care se afla la etajul 36 al unui hotel de lux spune că s-a speriat așa de tare încât şi la câteva ore bune după seism îi era reamă să urce în cameră. “La aproape 60 de ani, dacă mă ia Dumnezeu, asta e!”, a spus aceasta.

“Sunt în Tokyo, la hotel de cinci stele, cu soțul meu. Eram la etajul 36 când a început cutremurul. Un minut a durat, dar pentru noi, europenii, a fost o veșnicie! Vă dați seama c-am vrut s-o iau la fugă pe scări, dar m-a oprit soțul eu”, a spus Monica Tatoiu, la un post TV, scrieevz.ro.

Vedeta a explicat că, în astfel de situații, reacția japonezilor este șocantă pentru europeni: “Am coborât pe scări, 36 de etaje, cu pantofii și actele în mână, și încă n-am curaj să urc. Noi suntem speriați, dar japonezii zâmbesc și-și văd mai departe de treabă. Oamenii ăștia trăiesc cu așa ceva în fiecare zi. Acum în vine să râd, pentru că, după ce treci de panică, îți dai seama că sunt situații pe care nu le poți controla. La aproape 60 de ani, dacă mă ia, mâine, Dumnezeu, asta e! Dar senzația e cumplită. Zdrăngăneau geamurile, toată zona este cu clădiri foarte înalte. Ne-am uitat unii la alții, ne-am luat de mână și ne-am făcut cruce.”

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *