Copiii pot vedea soarele chiar si atunci cand ploua …

Copiii pot vedea soarele chiar si atunci cand ploua …

Atunci când vremea şi vremurile umbresc bucuria copiilor, Bunul Dumnezeu prin oamenii care-l  iubesc aduce o rază de bucurie care alungă tot ce-i rău şi urât, chiar şi pentru o zi din viaţa copiilor.  Rău şi urât care are puterea să facă în aşa fel încât să nu se mai audă  clinchetul  cristalin  al râsului lor, râs ce-ar trebui să-i urmărească pe durata întregii  copilării.

Azi am participat la un moment mirific care a avut loc la Biserica Sfântul Nicolae din Giurgiu.  O fetiţă şi flautul său fermecat, ce părea acompaniată de îngerii din cer  ne-a umplut sufletele  de frumos, alungând urâtul ce pare-se că ne strânge într-o menghină de fier. De  astfel de momente înălţătoare la Dumnezeu ar fi bine să avem parte în fiecare zi,  dar din păcate, aşa cum spuneam vremea şi vremurile ne-au transformat în robii propriei noastre existenţe.

 

 

Tot în biserică un grup de mici, dar mari maeştri ai penelului prezentau tuturor celor prezenţi arta lor divină  transformată  în iconiţe pictate pe sticlă.

Cel care a făcut posibil ca  soarele să strălucească în ochii minunaţi ai copiilor, cu toate că afară cerul era brăzdat de nori groşi de ploaie,  cel care le-a răsplătit  arta prin cadouri este consilierul  local Adrian Anghelescu, fondatorul Asociaţiei Credinţă  Adevăr şi Echitate  Socială.

Felicitări Adi sau pilotule, cum îţi spun majoritatea giurgiuvenilor!  Îţi mulţumesc  în numele zâmbetelor  fericite de copii.

 Ştiu că asemenea ţie la noi în Giurgiu mai sunt oameni cu suflet frumos  care de-a lungul timpului au adus un strop de fericire care au  luminat viaţa unor oameni aflaţi în grea cumpănă.  

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *